Geplaatst op 19-10-2020 in Home / Downloads / Marketinginformatie

NBBU-leden profiteren bij Graydon

Gratis kredietinformatie en uittreksels voor NBBU-leden!

De COVID-19 pandemie leidt tot economische onzekerheid en verschuivingen in de vraag en aanbod van werk. Opdrachtgevers zien hun omzet verdampen. De afgelopen jaren hebben zij letterlijk en figuurlijk krediet bij u opgebouwd, waardoor het risico op wanbetaling toeneemt. Daarom is met name nu openheid van zaken belangrijker dan ooit. De hoogste tijd dus om actie te ondernemen!

Gratis informatie voor NBBU-leden
Graydon helpt u in deze moeilijke periode graag bij het beperken van risico’s in het zakendoen. Speciaal voor NBBU-leden stelt Graydon daarom de volgende diensten gratis beschikbaar in november en december:

  • Kredietinformatie: inzicht in de financiële gezondheid van (nieuwe) opdrachtgevers en verhoging van limieten van de zelfbeoordeling bij uw kredietverzekeraar. 
  • Uittreksels: inzicht in bestuurders en hun tekenbevoegdheid.

Vraag via het formulier direct uw gratis kredietinformatie en uittreksels aan! De aanvraag is geheel vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd.

Meer informatie
Benieuwd met welke analyses Graydon u kan helpen om de juiste inzichten te krijgen in de flexmarkt? Download hieronder de leaflet ‘Graydon voor de flexmarkt’.

Download leaflet 'Graydon voor de flexmarkt’