Home / Analytics / Data Analytics / Graydon Sectoranalyse

Graydon Sectoranalyse

Inzicht in de ontwikkeling van marktsegmenten
Inzicht in de ontwikkeling van marktsegmenten

Wilt u inzicht in de ontwikkeling van de voor u belangrijkste marktsegmenten? Krijg door middel van de Graydon Sectoranalyse inzicht in het aantal starters en stoppers binnen dit segment, welke bedrijven gaan groeien, of juist gaan krimpen en de financiële gezondheid van de bedrijven in deze sector.

De Graydon Sectoranalyse wordt gemaakt op basis van een of meerdere SBI-codes. Naast de geselecteerde marktsegmenten wordt deze data gecombineerd met de Graydon database, waardoor er een unieke en custom made analyse ontstaat. Zo krijgt u te zien hoe de door u geselecteerde marktsegmenten zich (heeft) ontwikkeld. 

Sector evaluatie

Voor de Graydon Sectoranalyse wordt er gebruik gemaakt van Graydon scores om de sector te evalueren. Hiermee krijgt u inzicht hoe de sector presteert ten opzichte van een gemiddeld Nederlands bedrijf. Met de inzichten uit de analyse komt u te weten welke bedrijven recent zijn opgericht in deze sector en welke bedrijven gaan groeien binnen deze sector. De Graydon Sectoranalyse stelt u in staat om uw commerciële aanpak aan te passen, en ziet u hoe sectoren zich ontwikkelen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Graydon Sectoranalyse of bent u benieuwd naar onze andere Analytics oplossingen? Neem contact met ons op.