Home / Analytics / Data Analytics / Graydon Vestiginganalyse

Graydon Vestiginganalyse

Inzicht in uw vestigingen
Inzicht in uw vestigingen

Wilt u een nieuwe vestiging openen of wilt u uw huidige vestigingen ten opzichte van elkaar vergelijken? Om een juiste vergelijking te maken kunt u hierbij niet alleen naar de financiële resultaten kijken, maar zult u ook rekening moeten houden met de samenstelling van het gebied en waar de vestiging zich in bevindt. Zit uw doelgroep wel in deze regio, of zitten ze er wel maar zijn er ook concurrenten actief? Met de Graydon Vestigingsanalyse geven wij u inzicht in hoe uw vestigingen presteren. 

Een goede positionering is cruciaal voor uw bedrijf. Maar op welke klantengroepen moet uw bedrijf zich richten? Zitten de vestigingen in de juiste regio? Waar zit de (groei)potentie per vestiging, en waar kunt u het beste een nieuwe vestiging kunt openen? De Graydon Vestigingsanalyse kan hierbij helpen.

Vestigingen vergelijken

Met de Graydon Vestigingsanalyse krijgt u inzicht in de prestaties van verschillende vestigingen. Zo kunt u vestigingen met elkaar vergelijken en kunnen vestigingen van elkaar leren. Daarnaast is de analyse ook relevant op strategisch niveau, bijvoorbeeld als u een nieuwe vestiging wilt openen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Graydon Vestigingsanalyse of bent u benieuwd naar onze andere Analytics oplossingen? Neem contact met ons op.

Bekijk de leaflet