Home / Analytics / Data Analytics / Graydon XSeptionsanalyse

Graydon XSeptionsanalyse

Inzicht in opmerkelijke situaties
Graydon XSeptionsanalyse

Vaak screent u klanten en prospects vóórdat u een zakenrelatie met ze aangaat. Maar weet u ook wat er binnen uw klantportefeuille gebeurt, nadat u deze screening heeft doorlopen? Met de Graydon XSeptionsanalyse krijgt u een compleet beeld van uw klanten en het netwerk van uw klanten.

Controleer regelmatig uw klantportefeuille op opmerkelijke situaties, niet alleen binnen uw eigen klanten, maar ook binnen het netwerk van uw klanten. Zo kunt u tijdig actie ondernemen om zo reputatieschade te voorkomen. De Graydon XSeptionsanalyse helpt u hierbij.

Wat is voor u belangrijk?

Met de Graydon XSeptionsanalyse kunt u zelf kiezen welke opmerkelijke situaties voor u belangrijk zijn en daarop uw netwerk screenen. Wilt u al uw zakenrelaties screenen of juist extra focus op een klein gedeelte hiervan? Met de XSeptionsanalyse bepaalt u zelf welke klanten u meeneemt in de screening.

Naast inzicht in opmerkelijke situaties krijgt u ook advies hoe prioriteit geven aan de gevonden uitkomsten. Zo krijgt u een compleet beeld en kunt u het risico op reputatieschade verminderen.

Opmerkelijke situaties

XSeptions screent uw netwerk en de relaties van uw netwerk op opmerkelijke situaties. Denk hierbij aan opvallend verhuisgedrag, vermelding op sanctielijsten of recente faillissementen van bestuurders. XSeptions zijn niet altijd negatief, ze kunnen bijvoorbeeld ook mutaties in een bedrijf tonen, zoals een fusie in het verleden.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar Graydon XSeptionsanalyse of bent u benieuwd naar onze andere Analytics oplossingen? Vul het invulformulier in of neem direct contact met ons op.

Bekijk de leaflet