Home / Analytics / Graydon Groeiscore

Graydon Groeiscore

Groeien met een blik op de toekomst
Groeien met een blik op de toekomst

Met behulp van data kunt u effectief de toekomst voorspellen, maar data analyseren kan tijdrovend zijn. De Graydon Groeiscore geeft u een unieke indicatie van de potentiële groeikansen van uw bedrijf. U ziet in één oogopslag de financiële ontwikkelingen van uw klantenportefeuille.

Wilt u inzicht in welke klanten u het meeste geld opleveren zonder zelf ingewikkelde analyses uit te voeren? Wilt u uw ideale prospectsegmenten identificeren en ontdekken in welke regio’s ze zich bevinden? Maak dan gebruik van de Graydon Groeiscore.

Groeipotentieel klantenportefeuille
De Graydon Groeiscore maakt een gerichte prognose over de verwachte groei van de totale activa van bedrijven en branches in de komende twaalf maanden. De score houdt rekening met een tal van data-elementen, zoals marktgegevens en financiële gegevens. Hieronder vallen de omzet- en liquiditeitsprognose van branches gebaseerd op jaarcijfers, het aantal starters en stoppers in branches, het totale betaalgedrag en wisselingen in bedrijfsstructuren. De Graydon Groeiscore stelt u in staat kritisch naar uw eigen klantenbestand te kijken en geeft inzicht in het groeipotentieel van uw gehele klantenportefeuille. U kunt gerichter prospecteren en nauwkeuriger uw prioriteiten bepalen. Verder kunt u met deze tool alle cross- en upsell mogelijkheden ontdekken.

De Graydon Groeiscore helpt u om met een blik op de toekomst de juiste beslissingen te nemen die leiden tot groei. De Graydon Groeiscore helpt u tijd te besparen: het vertelt u in één oogopslag meer over de financiële ontwikkelingen binnen uw klantportefeuille. De Graydon Groeiscore is een onmisbare tool voor uw strategische planning en budgetteringen.

U kunt de Graydon Groeiscore bijvoorbeeld inzetten voor het selecteren voor de beste prospects in de Marketing Informatie Tool. U kunt dit data-element gebruiken in uw eigen systemen door middel van onze Database Management Solutions.

Meer weten
Bent u benieuwd naar de Graydon Groeiscore of bent u benieuwd naar onze andere Analytics oplossingen? Vul het invulformulier in of neem direct contact met ons op.

Bekijk de leaflet