Home / Analytics / Inzichtgevende scores / Graydon Verhuisscore

Graydon Verhuisscore

Krijg zicht op bedrijven die gaan verhuizen

In Nederland verhuizen jaarlijks meer dan 100.000 bedrijven. Verhuizende bedrijven komen voor een aantal grote beslissingen te staan. Welke locatie is het meest geschikt? Verbouwen we een bestaand pand, of bouwen we juist een nieuw pand? Ook over de voorzieningen en het gebouwenbeheer moet opnieuw nagedacht worden. Bedrijfsverhuizingen bieden tevens kansen, met name voor bouwbedrijven, vastgoedbedrijven, energieleveranciers en gemeenten. Welke kansen zijn dat? En hoe kunt u deze optimaal benutten? 

De Verhuisscore van Graydon voorspelt of in Nederland gevestigde bedrijven gaan verhuizen. Maandelijkse krijgt u een update van deze score. Daarnaast leveren wij inzichten mee over de huidige huisvesting van het bedrijf, zoals het bouwjaar en de oppervlakte van het pand. Dit biedt niet alleen mogelijkheden op het gebied van bouw en vastgoed, maar ook kansen voor het aantrekken van specifieke bedrijven naar een bepaald gebied.

Met de Graydon Verhuisscore:

  • Weet u welke bedrijven mogelijk gaan verhuizen;
  • Krijgt u inzicht in de huidige huisvesting;
  • Krijgt u maandelijkse updates van de score.

Altijd op de hoogte

Met de Verhuisscore maakt u een selectie van bedrijven op basis van onder meer branche, omvang en locatie. Vervolgens ontvangt u bericht welke bedrijven mogelijk gaan verhuizen. Zo weet u welke bedrijven binnenkort op zoek zijn naar een nieuwe locatie of een ander pand. 

2016_verhuizingen_9.gif

Meer informatie?

Benieuwd welke mogelijkheden de Verhuisscore biedt voor uw organisatie of bent u benieuwd naar onze andere Analytics oplossingen? Vraag meer informatie aan via het invulformulier.

Bekijk de leaflet