Home / Analytics / Analytics

Analytics

Krijg grip op toekomstige kansen en risico’s

Als bedrijfsinformatiespecialist beschikt Graydon over een enorme database met gestructureerde en ongestructureerde data. Door deze data te ontsluiten, te ordenen en te combineren maken we voorspellende analyses, modellen en scores op het gebied van big data, data science en machine learning. Dit levert bruikbare informatie op die u in staat stelt om beter zakelijke beslissingen te nemen en uw business te laten groeien.

Tailored analytics

Groeiende bedrijven maken slim gebruik van hun gegevens. Waar liggen de kansen? Welke bedrijven hebben potentie? Deze informatie is echter niet altijd even makkelijk te ontsluiten. Daarom werken we graag samen met u aan speciaal voor u ontwikkelde nieuwe analyses of voorspelmodellen, die u de voorspellende inzichten bieden die u nodig heeft om succesvol zaken te doen.

Onze nieuwste standaardanalyses specifiek afgestemd op uw situatie, wensen en behoefte. Dit zijn bijvoorbeeld op maat gemaakte segmentatieoplossingen die u inzicht bieden in de kansen en risico’s binnen uw klantportefeuille of de groeikansen binnen uw (potentiële) afzetmarkt(en).

  • Revenue at Risk: voorkom omzetverlies en krijg grip op de financiële risico’s in uw klantportefeuille.

Graydon ontwikkelt nieuwe, gestandaardiseerde en geautomatiseerde scores die u op elk gewenst moment de informatie bieden die u nodig heeft om optimaal zaken te doen. Deze scores voorzien u, indien gewenst, periodiek van voorspellende inzichten op basis van onze uitgebreide data. 

  • Groeiscore: biedt u inzicht in het groeipotentieel binnen uw klantportefeuille. 

Contact

Meer informatie over deze oplossingen kunt u contact met ons opnemen via verkoop@graydon.nl of 020 567 97 50.