Home / Analytics / Graydon Verhuisscore

Graydon Verhuisscore

Krijg zicht op bedrijven die gaan verhuizen

In Nederland verhuizen jaarlijks meer dan 100.000 bedrijven. Verhuizende bedrijven komen voor een aantal grote beslissingen te staan. Welke locatie is het meest geschikt? Verbouwen we een bestaand pand, of bouwen we juist een nieuw pand? Ook over de voorzieningen en het gebouwenbeheer moet opnieuw nagedacht worden. Bedrijfsverhuizingen bieden tevens kansen, met name voor bouwbedrijven, vastgoedbedrijven, energieleveranciers en gemeenten. Welke kansen zijn dat? En hoe kunt u deze optimaal benutten? 

De Verhuisscore van Graydon voorspelt of bedrijven gaan verhuizen, maakt inzichtelijk hoe groot deze kans is, waar de bedrijven naartoe gaan verhuizen en wat de reden achter de verhuizing is. Dit biedt niet alleen mogelijkheden op het gebied van bouw en vastgoed, maar ook kansen voor het aantrekken van specifieke bedrijven naar een bepaald gebied.

De Verhuisscore voorspelt:

  • De waarschijnlijkheid dat bedrijven gaan verhuizen;
  • Waar de bedrijven naartoe verhuizen;
  • De reden van de verhuizing (in ontwikkeling).

Altijd op de hoogte
Met de Verhuisscore maakt u een selectie van bedrijven op basis van onder meer branche, omvang en locatie. Vervolgens ontvangt u bericht welke bedrijven mogelijk gaan verhuizen. Zo weet u welke bedrijven binnenkort op zoek zijn naar een nieuwe locatie of een ander pand. 

Meer informatie?
Benieuwd welke mogelijkheden de Verhuisscore biedt voor uw organisatie of bent u benieuwd naar onze andere Analytics oplossingen? Vraag meer informatie aan via het invulformulier .