Home / Versnel de onderzoeksprocedure van de Wet Bibob

Versnel de onderzoeksprocedure van de Wet Bibob

Bespaar tijd en geld door integriteitsonderzoek te automatiseren
Datanetwerk

De Wet Bevordering Integriteitsbeoordelingen door het Openbaar Bestuur (wet Bibob) adviseert gemeentes om de integriteit van vergunninghouders en –aanvragers te toetsen. Maar zelf onderzoeken of vergunningen worden misbruikt door malafide partijen is kostbaar en neemt veel tijd in beslag.

Waar uw eigen onderzoek vaak veel tijd in beslag neemt, heeft u met bedrijfsinformatierapporten, XSeptions en de UBO- en compliance check van Graydon toegang tot betrouwbare bronnen waardoor u het beoordelingsproces kunt versnellen. Daarnaast gebeurt het onderzoek bij Graydon in anonimiteit. De ondernemer krijgt hiervan geen bericht.

Met de tooling van Graydon:

  • Bespaart u tijd en geld door geautomatiseerde procedures;
  • Krijgt u inzicht in gevallen die extra onderzoek behoeven;
  • Voorkomt u reputatieschade.

Wij helpen u graag verder!
Neem direct contact met ons op via +31 (0)20 567 9750. U kunt ook het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Graydon & AVG
Bij Graydon vormt data het hart van onze organisatie. Onze strategie is erop gericht een betrouwbare zakenpartner te zijn, en dus spreekt het voor zich dat Graydon de AVG zal naleven. Lees hierover meer op https://www.graydon.nl/avg.