Artikel
Geschreven door Erwin Lima
Posted on 02-01-2014

50 Perfecte Prospects Cadeau: Een Gelukkig Nieuwjaar!

137 keer gelezen

U werkt hard. Dag in dag uit bent u, naast alle andere dingen die u nu eenmaal moet doen als marketeer/ ondernemer/ starter/ account manager/ sales manager/ marketingverantwoordelijke vooral bezig om nieuwe klanten te vinden.
 
En het is moeilijk, soms. Moeilijk om überhaupt nieuwe prospects te vinden, en helemaal moeilijk om de júiste prospects te vinden. Degenen die bij bedrijven zitten die nog daadwerkelijk actief zijn, en degenen die ook daadwerkelijk op zoek zijn naar u.

Duwtje in de rug

Dus wat gaat u doen in 2014? Of u nu al jaren onderneemt, net begint, of een externe adviseur bent op het gebied van marketing en communicatie. U heeft een goede content strategie uitgedacht, met veel ruimte voor mobiel. U wilt zo sociaal mogelijk aanwezig zijn op sociale media en uw database is ook op orde.
Dan vind ik dat u wel een duwtje in de rug kan gebruiken. Ik wil u, namens mijzelf en Graydon een klein cadeau aanbieden, en u daarmee een goed 2014 wensen.

Disclaimer

Let wel; u krijgt als u op de link onderaan dit artikel klikt advies en begeleiding van een consultant van Graydon, wat dan uiteindelijk uitmondt in een gratis voorbeeld prospectbestand met 50 prospects. Dit is dan wel vrijblijvend; hoe het verder loopt, is aan u.
 
Als blogger voor Graydon vind ik het doorgaans niet chique om direct reclame te maken voor de diensten van Graydon. De staat van dienst van mijn werkgever spreekt volgens mij voor zich, en op de home page van de website staan ook enkele mooie testimonials van grote namen die heel blij zijn met de zakelijke diensten van Graydon.

Een goed 2014

Dit artikel is dan eigenlijk ook oprecht bedoeld voor u, de ondernemers, marketeers en B2B salesmensen van Nederland. En als u zelf geen behoefte heeft aan 50 goede prospects, gebaseerd op de Big Data zoekmachine van Graydon, deelt u dit artikel dan toch, wellicht ten bate van een collega. En blijft u mij en mijn collega-bloggers hier op de site van Graydon volgen voor informatie over marketing, veilig zaken doen, database management, kredietwaardigheid en incasso gerelateerde zaken.
Ook in 2014 hopen wij u met goed advies en nieuwe ontwikkelingen van dienst te zijn. Namens al mijn collega's: