Master Data Management
Terug naar overzicht
blog

Ctac en Graydon koppelen SAP Finance aan Graydon-database

Dankzij de directe koppeling tussen de SAP module en de Graydon-database beschikken SAP klanten binnen hun eigen SAP omgeving over directe toegang tot relevante gegevens over (potentiële) klanten. Graydon biedt onder meer data over kredietwaardigheid, financiële gezondheid en betaalscore. Daarnaast voorziet de koppeling in de mogelijkheid om klantgegevens correct op te nemen in het SAP systeem voor wat betreft adressering en tenaamstelling.

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Als SAP specialist blijven wij continu innoveren, zodat onze klanten het maximale halen uit hun investering in SAP. De door mYuice ontwikkelde koppeling tussen SAP Finance en de Graydon-database is daar een sterk voorbeeld van. De oplossing vereenvoudigt het gebruik van Graydon-data en biedt een stevige basis voor betrouwbaar zakendoen met klanten. We maken sinds kort ook zelf gebruik van de ontwikkelde koppeling. We hebben zelfs het Graydon Certificaat ontvangen. Daarmee behoren we als bedrijf tot de vijf procent van financieel meest gezonde bedrijven in de ICT-branche.”

Peter Schoenmaker, manager Business Partners bij Graydon: “Naast het vereenvoudigde gebruik van onze data zorgt de oplossing ook voor meer effectiviteit. Het handmatig overzetten van gegevens is altijd foutgevoelig. Met deze directe koppeling is er geen twijfel meer over de juistheid van data. SAP Finance-gebruikers kunnen nu zonder extra handelingen binnen de eigen SAP omgeving snel en effectief nieuwe klanten identificeren en bestaande klanten checken op kredietwaardigheid en financiële gezondheid.”

Over Ctac

Ctac is een van de grootste SAP Gold Partners in de Benelux en Gold Partner van Microsoft. In 2012 is Ctac al 20 jaar actief als ICT Solution Provider en bestaat SAP alweer 25 jaar. Ctac bouwt op basis van marktleidende software en jarenlange ervaring van haar consultants op maat gemaakte templates voor specifieke industries. Deze voorgeconfigureerde oplossingen zijn daardoor snel in gebruik te nemen en bieden binnen korte tijd rendement. Ctac levert maatoplossingen voor onder andere de retail-, wholesale-, real estate- en healthcare-sectoren. Daarnaast biedt het bedrijf een breed spectrum van ICT-oplossingen voor middelgrote en grote organisaties voor onder meer business intelligence, warehousemanagement, portaloplossingen en customer relationship management. Het bedrijf completeert deze oplossingen met een uitgebreid portfolio van hosting en beheer, E-business- en consultancydiensten, trainingen en detachering.

Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Bij het bedrijf werken per ultimo december 2011 492 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ctac is daarnaast ook actief in Duitsland, België en Frankrijk. Voor meer informatie: www.ctac.nl.
 

Gelijkaardige publicaties