E-Factureren
Terug naar overzicht
blog

Doe mee aan het onderzoek naar datagebruik in credit management

Wat is de status van datagebruik binnen credit management in België en Nederland? Leidt slim gebruik van data tot betere beslissingen inzake credit management?

In de aanloop naar de vakbeurs Credit Expo 2015 doen Graydon en Credit Expo gezamenlijk een grootschalig onderzoek onder credit managers naar de status van datagebruik binnen credit management in België en Nederland. De vakbeurs zelf vindt plaats in Gent (België) op 14 oktober en in Nieuwegein (Nederland) op 5 november.

Nog nooit beschikten bedrijven over zo veel data als vandaag. Door slim en snel gebruik te maken van deze grote hoeveelheden data krijgen organisaties steeds beter inzicht in hun klanten. Maar wat betekent deze revolutie voor credit management? Met het onderzoek willen Graydon en Credit Expo toetsen hoe credit managers in België en Nederland vandaag data inzetten en nagaan of er op die manier betere beslissingen genomen worden.

De resultaten worden tijdens Credit Expo 2015, de 11e editie in Nederland en de 1e editie in België, gepresenteerd en gebundeld in een onderzoeksrapport.

Neem nu deel aan het onderzoek

Het beantwoorden van de vragen kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Nadat het onderzoek is afgerond en verwerkt, ontvangt u later als eerste het volledige onderzoeksrapport. Zo kunt u uw situatie meteen met die van anderen vergelijken.

Gelijkaardige publicaties