Master Data Management
Terug naar overzicht
blog

FotografenFederatie start samenwerking met Graydon

De fotografiebranche staat onder druk en het belang van een goed debiteurenbeleid wordt steeds duidelijker binnen de branche. Het is met name een verdere bewustwording van een professioneel debiteurenbeleid bij fotografen wat ervoor moet zorgen dat zij goed voorbereid zaken gaan doen. Naast hun creatieve geest moet de ondernemersgeest ook worden geactiveerd. Een combinatie van deze factoren zorgt voor een professionele bedrijfsvoering.

De samenwerking tussen de FotografenFederatie en Graydon is een logisch vervolg van de vooruitstrevende doelstellingen van beide partijen. Dit houdt in dat de FotografenFederatie haar aangesloten fotografen faciliteert in relevante kwalitatief hoogwaardige incassodiensten. Graydon is als specialist bij brancheverenigingen in staat om hierin te voorzien tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Gertjan Kaart, algemeen directeur van Graydon: ‘Wanbetaling kost fotografen handenvol geld. Iedere euro die vastzit in achterstallige facturen, is een gemiste investering en belemmert de groei in de branche. Met deze samenwerking geeft de FotografenFederatie het belang aan van een professioneel debiteurenbeheer bij haar leden.’

Over FotografenFederatie

De FotografenFederatie zet zich in voor de positieverbetering van professionele fotografen in het algemeen en de zakelijke, maatschappelijke en culturele belangen van fotografen in het bijzonder. De FotografenFederatie is de overkoepelende organisatie die de zeven beroepsverenigingen van professionele fotografen NVF, BFN, GKf, PANL, SVFN, NVMAC en DIPP in zich verenigt. Samen verenigen zij ruim 3300 fotografen. De overkoepelende FotografenFederatie is daarmee de belangrijkste vertegenwoordiger van de fotografensector in Nederland.

Gelijkaardige publicaties