Artikel
Geschreven door Graydon
Posted on 18-04-2013

Graydon beloont gezonde bedrijven in vastgoedbranche

155 keer gelezen

Vastgoedondernemingen staan niet altijd bekend om hun goede imago. En in een conjunctuurgevoelige sector is het soms lastig om risico’s in te schatten. Daarom geeft Graydon inzicht in de financiële positie van standhouders op de PROVADA vastgoedbeurs.

Ontdek hoe bedrijven er voor staan

Financieel gezonde bedrijven op de PROVADA ontvangen van Graydon een groene vlag award. Ondanks de crisis is dit toch nog 49% van de standhouders. Hiermee kunnen bezoekers zien wie de financieel gezondste bedrijven uit de vastgoedbranche zijn.

Graydon award onderstreept financiële gezondheid

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Net zoals bij andere bedrijven is het in de vastgoedsector niet alleen belangrijk om mooie projecten of diensten op te leveren. Het is tevens van belang dat zij zich op financiële wijze onderscheiden. Met de award van Graydon onderstrepen ze hun financiële gezondheid als onderneming.”

Graydon stelt de kredietinformatie rapporten van de financieel  gezonde bedrijven op de PROVADA kosteloos ter beschikking op graydon.nl/provada. Van Wijnen, Funda, Heijmans, Qpark en Synchroon B.V. zijn slechts een paar voorbeelden van de in totaal 98 bedrijven die de award ontvangen hebben. De organisator van de beurs zelf, komt ook in aanmerking voor een groene vlag.

Reactie van de vastgoedbranche

Veel bedrijven waarderen de groene vlag en de award van Graydon. Financieel directeur Kees Wielaart van ontwikkelende bouwer Van Wijnen: ‘We zijn er trots op dat we de award hebben ontvangen. Met de award kunnen we zakenrelaties laten zien dat we er goed voorstaan en aan onze betalingsverplichtingen voldoen.‘

Wie volgt?

Bedrijven op de PROVADA zijn de eerste die de award hebben mogen ontvangen. Graydon gaat de komende weken meer gezonde bedrijven uit de bouwbranche een award uitreiken. Zo beloont Graydon de financieel gezonde bedrijven die er, ondanks de penibele situatie in de bouw, zeker wel zijn.