Master Data Management
Terug naar overzicht
blog

Graydon doet het goed in onafhankelijk onderzoek naar aanbieders van prospectbestanden in Nederland!

Het is niet de bedoeling van het blog van Graydon om de diensten en producten van Graydon aan te prijzen. Als u hier rondkijkt zult u zien dat de artikelen veelal bedoeld zijn om u van informatie en achtergronden over financieel nieuws, ontwikkelingen in ondernemerschap en marketing te verschaffen. In een onafhankelijk onderzoek is echter aan het licht gekomen dat Graydon goed scoort op marketinginformatie, en deze blogger wilde daar toch even wat aandacht aan besteden. Om het goed te maken krijgt u onderaan dit artikel een klein cadeautje.

Offerteaanvraag door Mystery Shopper

Check your Service - specialist op het gebied van marktonderzoek, voerde in de periode augustus-september een vergelijkend onderzoek uit naar aanbieders van prospectbestanden op de Nederlandse markt. In dit onderzoek werden door middel van een offerte aanvraag van een mystery shopper de mogelijkheden en prijzen vergeleken van prospectbestanden in 3 verschillende scenario's. In de verschillende scenario's werden 5.000, 25.000 of 75.000 adressen opgevraagd, steeds met andere aanvullende informatie. In alle drie de scenario's eindigde Graydon bij de top 3, en in twee van de scenario's zelfs op nummer 1

Rapport B2B adressenvergelijker

In het rapport waarin Check your Service de resultaten bespreekt, wordt wel aangegeven dat de verschillende aanbieders moeilijk te vergelijken zijn. Dat komt doordat de verschillende aanbieders van prospectinformatie de bestanden net anders aanbieden; zo werken ze met verschillende staffels/batch-groottes, en beschikken ze steeds over een iets ander pakket aan extra informatie. Omdat de aanbieders zo verschillend zijn, en moeilijk te vergelijken, wordt in het rapport aangegeven dat de resultaten voortkomen uit een vergelijking op basispunten. Omdat voor elk bedrijf en elke specifieke vraag weer een andere aanbieder de beste oplossing zal bieden, heeft Check your service een b2b adressenvergelijker beschikbaar gemaakt. Op deze website kunt u aan de hand van een aantal vragen bekijken welke aanbieder voor uw specifieke behoeften de beste aanbieding heeft.

Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven

Graydon komt in het rapport naar voren als de beste in twee van de drie scenario's. In het derde scenario behoort Graydon bij de top drie, maar wordt wel aangegeven dat Graydon meer kan leveren dan gevraagd voor de gegeven prijs. Aangezien de scenario's in het onderzoek zo zijn opgezet dat grote, middelgrote maar ook kleine bedrijven zich eraan kunnen spiegelen, bewijst Graydon hiermee voor alle bedrijven in Nederland een goede partner te kunnen zijn. Als freelance blogger die toch verbonden is aan Graydon ben ik hier best trots op, en feliciteer ik Graydon bij deze van harte.

Cadeautje

Om dit mooie nieuws te vieren, bieden Graydon en ik u bij deze nog een klein cadeautje aan. Vijftig gratis prospects, te verzilveren door hier het contactformulier in te vullen. Veel marketing succes toegewenst!

Gelijkaardige publicaties