Artikel
Geschreven door Graydon
Posted on 18-04-2013

Kredietratings MKB openbaar

94 keer gelezen

Bedrijven hebben invloed op hun kredietvoorwaarden

Via www.opencompanies.nl kunnen bedrijven invloed uitoefenen op hun krediet- en leveringsvoorwaarden van leveranciers en banken. Als enig creditmanagement bedrijf stelt OpenCompanies bedrijven in staat hun kredietrating, kredietlimiet en betaalgedrag openbaar te maken. Een volledig open bedrijfsprofiel met recente jaarstukken en betaalervaringen geeft banken en leveranciers meer vertrouwen om zaken te doen.

Financieel én sociaal crowdsourcet platform

OpenCompanies gelooft dat informatie van kredietspecialisten alleen een onvolledig beeld geeft van een bedrijf. Daarom stelt OpenCompanies bedrijven in staat eenvoudig data toe te voegen zoals betaalervaringen, bedrijfupdates en social media ervaringen. Graydon verifieert alle informatie en voegt zelf meer dan 1500 bronnen toe als gerechtelijke uitspraken, uittreksels bedrijvenregister, jaarrekeningen en onderzoeksresultaten. Deze informatie geeft Graydon terug aan bedrijven, zodat ze een vollediger beeld krijgen over de financiële gezondheid van hun relaties.

Zoekmachine met 2,3 miljoen bedrijven

De bedrijfsprofielen van alle 2,3 miljoen bedrijven in Nederland zijn makkelijk vindbaar via de zoekmachine op www.opencompanies.nl en zijn geoptimaliseerd voor Google.

Naar OpenCompanies