Artikel
Geschreven door Graydon
Posted on 18-04-2013

Vertrek Algemeen Directeur Gertjan Kaart

420 keer gelezen

Gertjan Kaart geeft sinds 1 januari 2008 leiding aan Graydon Nederland. Daarvoor was hij 8 jaar operationeel directeur in het directieteam van Graydon.

Gertjan Kaart (44) is met een onderbreking van enkele jaren in totaal 21 jaar werkzaam geweest bij Graydon. Kaart heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en professionalisering van de Graydon organisatie.

De verantwoordelijkheden van Gertjan Kaart worden overgenomen door Marcel van Es. Naast de functie van Algemeen Directeur van Graydon Nederland blijft Marcel van Es President Directeur van Graydon Holding NV.

Over Graydon Holding NV
De internationale organisatie Graydon Holding NV profileert zich als krachtige, professionele partner op het gebied van Credit Management. De moedermaatschappij Graydon Holding NV wordt ondersteund door de drie grootste kredietverzekeringsmaatschappijen van Europa. Bij de Graydon-groep zijn ruim 500 mensen werkzaam.

Over Graydon Nederland BV
Graydon Nederland BV maakt deel uit van de Graydon Holding NV. Graydon biedt zakelijke informatie die van cruciaal belang is voor elke organisatie die op een verantwoorde manier zaken wil doen. Informatie die ervoor zorgt dat bedrijven van elkaar kunnen zien of ze financieel gezond genoeg zijn om succesvol zaken te doen. Ruim 11.000 bedrijven in Nederland baseren hun bedrijfsbeslissingen dagelijks op het advies en de incassodiensten van Graydon.