Home / Credit Management / Graydon Credit Reports

Graydon Credit Reports

Direct financieel inzicht met een kredietrapport
Direct financieel inzicht met een kredietrapport

Wanneer u zaken doet, wilt u er zeker van zijn dat uw klanten hun rekeningen betalen. Helaas krijgt elk bedrijf te maken met wanbetaling. Dit heeft een directe impact op uw cashflow en bedrijfsresultaat. Met een kredietrapport checkt u snel hoe uw zakenrelaties er financieel voor staan, wat de kredietwaardigheid is en hoe groot de kans op wanbetaling is. Zo beperkt u risico's en voorkomt u ongewenste afschrijvingen. Daarnaast bieden onze kredietrapporten u ook kansen door toegang te geven tot voorspellende scores zoals de Kans op opheffing of de Groeiverwachting. 

Met Graydon Credit Reports voorkomt u onbetaalde facturen, bouwt u aan financieel gezonde relaties en verbetert u uw omzet. U krijgt naast financiële gegevens, NAW gegevens en de bedrijfsstructuur van uw (potentiële) zakenrelaties, ook inzicht in de toekomst met scores als de Kans op opheffing en de Groeiverwachting.

Eenvoudig bedrijven opzoeken

Daarnaast kunt u eenvoudig en snel bedrijven opzoeken met onze tool. U kunt verschillende zoektermen invullen in de zoekbalk, zo kunt u nog makkelijker een bedrijf vinden. Door de frisse lay-out ziet u ook in 1 oogopslag de belangrijkste informatie.

In een credit report ontvangt u:

  • Graydon rating
  • Actuele bedrijfsgegevens en inzicht in concernstructuren
  • Analyse van het betaalgedrag
  • Rapportcijfer over de liquiditeit van het bedrijf (schulden, omzet en andere financiële ratio’s)

Meer weten?

Wilt u meer weten over Graydon Credit Reports, of bent u benieuwd naar onze andere oplossingen? Neem dan gerust contact op via 020 567 97 50 of vul het invulformulier in.

Bekijk de leaflet 

6 belangrijke scores

Bekijk de tutorial

GraydonGo voor kleine gebruikers

Eenmalig of sporadisch bedrijfsrapporten consulteren in NederlandBelgië of het Verenigd Koninkrijk

Op GraydonGo maken wij bedrijfsinformatie toegankelijk voor iedereen die af en toe een check wil doen. Tot nu toe was deze informatie alleen beschikbaar voor grote bedrijven en was er een abonnement vereist. Nu niet meer!

Geniet van voordelige tarieven als u 1, 5 of 10 bedrijfsrapporten kiest. Zo bent u zeker van uw zakenrelaties en slaapt u met een gerust hart. Bestel eenvoudig en ontvang direct uw rapport per mail

Naar GraydonGo