Home / Credit Management / Voorkom risico's met internationale bedrijfsinformatie

Voorkom risico's met internationale bedrijfsinformatie

Inzichten met lokale kredietinformatie
Voorkom risico's met internationale bedrijfsinformatie

Internationaal zakendoen biedt mooie groeikansen. Maar het brengt ook risico’s met zich mee. Houden uw buitenlandse zakenrelatie zich aan de betaalafspraken?

Continuïteit behouden
Is er wel voldoende continuïteit op het gebied van productie en leveringen? De internationale bedrijfsinformatie van Graydon geeft antwoord op deze vragen. Uw geld terugvorderen en uw gelijk halen bij internationale relaties is namelijk vaak een stuk moeilijker. Voorkomen is dus beter dan genezen.

Actuele bedrijfsinformatie
De internationale kredietrapporten van Graydon worden aangevuld door actuele kredietinformatie van lokale partners, zodat u altijd beschikt over de meest actuele bedrijfsinformatie. Zo voorkomt u problemen met buitenlandse wanbetalers en beperkt u de leveringsrisico’s van leveranciers. Dankzij het wereldwijde netwerk van lokale partners heeft u online toegang tot ondernemingen in ruim 200 landen. U heeft één vast aanspreekpunt met kennis van de lokale markt. 

Uw voordelen bij Graydon International Business:

  • Internationale data en inzichten over ondernemingen in meer dan 200 landen

  • Directe toegang via ons online platform Graydon Insights

  • Levering van nieuwe aanvragen wanneer u het nodig heeft

  • Ondersteuning door een team van specialisten dat samen over 200 jaar ervaring beschikt in de complexe wereld van de internationale handel

  • Een online archief waarin u uw eerder aangevraagde rapporten altijd terugvindt

 

Bekijk voorbeeldrapport

Beschikbare landen

Klantcase: Vekoma