Home / Credit Management / Graydon Ledger Management

Graydon Ledger Management

Inzicht in uw bedrijfsportefeuille
Inzicht in uw bedrijfsportefeuille

Uw bedrijfsportefeuille bestaat uit gegevens die u verzamelt over uw klanten met belangrijke financiële informatie. Maar voorziet het u van de laatste inzichten en de meest relevante analyses?

Inzicht in uw bedrijfsportefeuille

Wilt u inzicht in de financiële situatie van uw uitstaande facturen? Dat kan met Graydon Ledger Management. De tool verzamelt automatisch al uw debiteurengegevens en biedt u inzicht in uw bedrijfsportefeuille. Zo weet u gemakkelijk en snel welke debiteuren welke behandeling behoeven. De tool is speciaal ontworpen om de cashflow te verbeteren en betalingsachterstanden te verminderen. 

Voordelen voor u:

  • Snel risico's en kansen definiëren
  • Gegevens rechtstreeks geïntegreerd vanuit uw portefeuille
  • Zelf bepalen welke situaties als risico worden aangemerkt

Zelf risicogroepen beheren

Iedereen gaat op zijn eigen manier om met risico’s, daarom kunt u zelf de risicomatrix in Graydon Ledger Management naar wens inrichten. Zo kunt u zelf bepalen welke situaties als risico moeten worden aangemerkt en welke data hier wel of niet in moeten worden meegenomen. 

Meer weten

Wilt u meer weten over Graydon Ledger Management, of bent u benieuwd naar onze andere oplossingen? Neem dan gerust contact via 020 567 9750 of laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk de leaflet  Bekijk de tutorial

Graydon & AVG

Bij Graydon vormt data het hart van onze organisatie. Onze strategie is erop gericht een betrouwbare zakenpartner te zijn, en dus spreekt het voor zich dat Graydon de AVG zal naleven en op de juiste wijze met uw data om zal gaan. Lees hierover meer op https://www.graydon.nl/avg.