Home / Credit Management / Graydon Monitoring Tool

Graydon Monitoring Tool

Blijf op de hoogte van veranderingen
Blijf op de hoogte van veranderingen

Om te kunnen groeien moet u risico’s met kansen afwegen. Allerlei gebeurtenissen kunnen een onuitwisbare impact hebben op uw onderneming.

Het liefst zou u alle veranderingen in uw klantenportefeuille of van uw leveranciers op de voet volgen. De Graydon Monitoring Tool helpt u hierbij en brengt u op de hoogte van wijzigingen bij uw zakenrelaties of leveranciers. Het stelt u in staat snel en efficiënt beslissingen te maken op basis van voor u relevante inzichten.

Kansen

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van veranderingen die zich voordoen bij uw zakenrelaties of leveranciers. Graydon Monitoring Tool kan u daarbij ondersteunen. U krijgt de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer u welke updates wilt ontvangen en aan de hand van welke criteria. Denk aan wijzigingen in de Graydon Rating of het kredietlimiet. Monitoring helpt u kansen te grijpen en proactieve relaties met uw klanten en/of leveranciers te hebben.

Voordelen voor u:

  • Nieuwe kansen detecteren
  • Geen verrassingen meer
  • Onbeperkt lijsten en profielen aanmaken en beheren
  • Bepaal zelf van welke veranderingen u een update ontvangt
  • Dagelijkse of wekelijkse meldingen van wijzingen in uw klantenportefeuille

Meer weten?

Wilt u meer weten of Graydon Monitoring Tool, of bent u benieuwd naar onze andere oplossingen? Neem dan gerust contact op via 020 567 97 50 of vul het invulformulier in.

Bekijk de leaflet  Bekijk de tutorial