Geplaatst op 28-03-2019 in Home / Downloads / Risk & Compliance

Case: Leveranciersanalyse voor publieke sector

Casestudy over de Leveranciersanalyse
Case: Leveranciersanalyse voor publieke sector

Leveranciersmanagement een belangrijk thema in de publieke sector. Slechts één dubieuze leverancier kan leiden tot reputatieschade en vertraging in het proces. Daarom was het bedrijf in deze case study op zoek naar data over en inzicht in hun leveranciers. Wie zijn eigenlijk onze strategische leveranciers? En doen wij zaken met de juiste partijen? Lees in de case study hoe wij deze organisatie in de publieke sector hebben geholpen.

Casestudy
De casestudy is bedoeld om u te laten zien wat de Graydon Leveranciersanalyse voor u kan betekenen. U kunt lezen hoe wij een bedrijf in de publieke sector hebben geholpen, wat waren de uitdagingen voor dit bedrijf en welke oplossingen hebben wij geboden. Daarnaast vindt u een aantal grafieken afkomstig uit de Graydon Leveranciersanalyse, om een beeld te geven van de analyse.

In de casestudy vindt u:

  • Oplossingen
  • Resultaten
  • Voorbeelden van de Graydon Leveranciersanalyse

Wat is de Graydon Leveranciersanalyse?
Een eerste belangrijke stap in optimaal leveranciersmanagement, is inzicht krijgen in uw leveranciersportefeuille. Hoe presteren uw leveranciers ten opzichte van de markt? Met de Graydon Leveranciersanalyse verkrijgt u onder andere inzicht in de risicoverdeling binnen uw leveranciersportefeuille afgezet tegen de risicoverdeling in de rest van de markt. Aan de hand van een aantal belangrijke factoren kunt u bepalen of uw leveranciers goed of slecht presteren.

Groeipotentieel
Daarnaast geeft de analyse inzicht in het groeipotentieel in de toekomst. Dit betekent dat u naast inzicht in de huidige status van uw leveranciersportefeuille, ook de mogelijkheden in de toekomst kunt ontdekken. 

Meer weten ?
Wilt u meer informatie over de Graydon Leveranciersanalyse? Bekijk dan deze pagina, of de leaflet. Bent u benieuwd naar onze andere Analytics oplossingen? Neem contact met ons op.