Graydon_solutions_credit_management

Vraag een credit check aan

Check hoe kredietwaardig uw klant is.

Wanneer u zaken doet, wilt u er zeker van zijn dat uw klanten hun rekeningen betalen. Helaas krijgt elk bedrijf te maken met wanbetaling. Dit heeft een directe impact op uw cashflow en bedrijfsresultaat. Met een credit check krijgt u snel inzicht in hoe uw zakenrelaties er financieel voor staan, wat de kredietwaardigheid is en hoe groot de kans op wanbetaling is. 

Twee maanden gratis proberen? Start uw gratis proefabonnement

Laat uw gegevens achter zodat onze specialisten u kunnen contacteren

Search

Probeer een gratis proefabonnement

Met onze Credit Management oplossing checkt u snel hoe uw zakenrelaties er financieel voor staan, wat de kredietwaardigheid is en hoe groot de kans op wanbetaling is. Wij bieden ook monitoring zodat u geïnformeerd wordt op het moment dat een van uw debiteuren minder kredietwaardig wordt. Zo beperkt u risico's en voorkomt u ongewenste afschrijvingen.

Graydon Credit Reports

Met Graydon Credit Reports heeft u grip op uw financiële risico’s, bouwt u aan financieel gezonde relaties en voorkomt u onnodige afschrijvingen. U krijgt naast financiële gegevens, NAW gegevens en de bedrijfsstructuur van uw (potentiële) zakenrelaties, ook inzicht in de toekomst met scores als de kans op opheffing en de groeiverwachting.

Daarnaast kunt u eenvoudig en snel bedrijven opzoeken met onze tool. U kunt verschillende zoektermen invullen in de zoekbalk, zo kunt u nog makkelijker een bedrijf vinden. Door de frisse lay-out ziet u ook in 1 oogopslag de belangrijkste informatie.

icon-wheel-question-graydon

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Graydon Insights

In deze FAQ behandelen wij meest voorkomende vragen rondom Graydon Insights. 

In een credit check ontvangt u:

  • Graydon rating
  • Inzicht in de kredietwaardigheid van uw klanten of prospects
  • Actuele bedrijfsgegevens en inzicht in concernstructuren
  • Analyse van het betaalgedrag
  • Rapportcijfer over de liquiditeit van het bedrijf (schulden, omzet en andere financiële ratio’s)
Search

Bekijk een voorbeeldrapport

Tip: klik op de tooltips in het rapport voor meer informatie.

‘Kwaliteit hoog in het vaandel’

Graydon staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ‘Onze klanten moeten kunnen vertrouwen op de inzichten die wij bieden op heel kritische momenten’. 

Graydon geeft inzicht in financiële kansen en risico’s, maar ook unieke inzichten omtrent de impact van COVID-19 waarmee trefzeker beleid kan worden gevormd zonder dat er onnodig veel economische schade plaatsvindt. Juist in deze tijd is het cruciaal om mogelijke risico’s in kaart te brengen en deze tevens te monitoren. Indien er sprake is van wijzigingen in de kredietwaardigheid van uw klanten of prospects bieden wij u de mogelijkheid om hier proactief over geïnformeerd te worden. Zo houdt u altijd grip op uw financiële risico’s

Contact

Voor meer informatie over deze oplossingen kunt u contact met ons opnemen door het formulier in te vullen, via verkoop@graydon.nl of 020 567 97 50

icon-wheel-question-graydon

Leer hoe u kredietrapporten gebruikt om kredietwaardigheid te checken

Is het verstandig een bepaald bedrijf geld te lenen of een bepaalde klant op krediet te leveren? Onder welke voorwaarden? En welke klanten of klantgroepen bieden meer commercieel potentieel en zijn voor sales dus extra interessant? Een credit check helpt u deze vragen te beantwoorden.