Donderdag 26 september organiseert Graydon een Graydon Business Borrel rondom het thema Prinsjesdag.
Elk kwartaal organiseert Graydon de Graydon Business Borrel. Dit is een informatieve en interactieve middag met als doel om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden.

De Graydon Business Borrel van 26 september staat in het teken van Prinsjesdag. In welke mate gaat u profiteren van de kabinetsplannen die op Prinsjesdag bekend zijn gemaakt? Hoe kan Artificial Intelligence zorgen voor de juiste voorspellingen en wat is de doorrekening voor de Groot Zakelijke bedrijven en het MKB. Benieuwd? Meld u aan!

Thema's
Prinsjesdag | Groei | Data Analytics | Artificial Intelligence | Netwerken

Sprekers

Aanmelden
U kunt u inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. De netwerkborrel is kosteloos. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Afmelden kan tot 24 uur voor aanvang.

Voor wie is de netwerkborrel geschikt?
De Graydon Business Borrel is bij geschikt voor iedereen (klanten en niet-klanten) die willen weten wat de impact is van het regeringsbeleid op het bedrijfsleven. Met Artificial Intelligence voorspelt Graydon hoe de kabinetsplannen van Prinsjesdag uitpakken voor bedrijven. 

Praktische zaken
Datum: donderdag 26 september
Locatie: kantoor Graydon | Hullenberg 250 in Amsterdam-Zuidoost
Tijd: 15.00 tot 18.00 uur  (inloop vanaf 14.45 uur)

Locatie & Parkeren
De netwerkborrel vindt plaats bij Graydon Nederland op de Hullenbergweg 250 in Amsterdam-Zuidoost. Als u met de auto komt, kunt u parkeren op het parkeerterrein van Graydon. Als u met het openbaar vervoer komt kunt u de metro 50 of 54 nemen naar de halte Bullewijk, Amsterdam. Vanaf daar is het slechts een paar minuten lopen.koffer 2.png

Meer informatie?
T: 020-5679501
M: Marketingintern@graydon.nl

Over Graydon Analytics 
Als bedrijfsinformatiespecialist beschikt Graydon over een enorme database met gestructureerde en ongestructureerde data. Door deze data te ontsluiten, te ordenen en te combineren maken we voorspellende analyses, modellen en scores op het gebied van Credit Management, Market Information en Risk & Compliance. Dit levert bruikbare informatie op die u in staat stelt om beter zakelijke beslissingen te nemen en uw business te laten groeien. Kijk voor meer informatie over onze Analytics producten op onze Analyticspagina. 

Meld u kosteloos aan