Flexibiliteit en controle 

Graydon beschikt over een enorme database met bedrijfsinformatie en (voorspellende) scores. Deze database kan via API's ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld aan uw eigen systemen, hebben alle benodigde softwaresystemen over verschillende afdelingen direct toegang tot de meest recente data. 
Met Graydon’s API integreert u de bedrijfsinformatie van Graydon met uw bestaande data.

Meer informatie aanvragen

Onze API oplossingen

Integreer eenvoudig hoogwaardige bedrijfsinformatie van Graydon in uw eigen systemen of website. Zo heeft u altijd de juiste bedrijfsgegevens bij de hand voor het optimaliseren van uw acceptatiebeleid, klantprocessen, conversieverbetering op uw website en het actualiseren van relatiegegevens. 

Voordelen van de Graydon API

 • Gecontroleerde hoeveelheid data
  Afname in bulk is verleden tijd. U neemt enkel die data-elementen af waaraan uw behoefte heeft.
   

 • Flexibiliteit en controle
  U krijgt direct toegang tot de meest relevante informatie en bepaalt zelf welke velden u wilt gebruiken en implementeren.
   
 • Sneller en goedkoper
  U krijgt op een gemakkelijke en snelle manier toegang tot informatie en bespaart ook nog eens geld; er is namelijk geen IT support nodig.
   
 • Scores
  Onze scores zijn uniek, dankzij de hoge kwaliteit en de voorspelkracht. Daarnaast is de Kans op opheffing, welke beschikbaar is voor Nederland en België, ook onderscheidende factor. 
   
 • Techniek
  Het verschil zit hem in de techniek. Het biedt dezelfde mogelijkheden om data te integreren in het CRM-systeem, maar ook in front-end systemen (bijv. webwinkels), zodat er online een controle kan plaatsvinden. Daarbij wordt de data direct in een customer-facing omgeving geplaatst.
   
 • Innovatie
  We schakelen snel met organisaties om partnerships te ontwikkelen en samen nieuwe oplossingen in de markt te zetten.

De toegevoegde waarde van een Graydon API voor uw bedrijf

Het is belangrijk om snel en eenvoudig Graydon data in uw eigen systemen te integreren, daarom heeft Graydon haar eigen API’s ontwikkeld. Lees in het blogartikel wat de voordelen zijn van een Graydon API.

Lees het hele blogartikel

 

GGP-API-blog-banner.png

Klantcase 

Bekijk hier hoe Gulf Gas and Power gebruikmaakt van de Graydon API.

Bekijk de klantcase

Meest voorkomende vragen over API's

API's zijn niet nieuw meer. Met een API kunt u nieuwe databronnen en tools integreren in uw eigen producten en applicaties. Toch is het begrip API lastig te vatten, wat is het nu precies, wat kan het en wat zijn de voordelen hiervan? In deze FAQ behandelen we meest voorkomende vragen. 

Naar de FAQ