Flexibiliteit en controle 

Graydon beschikt over een enorme database met bedrijfsinformatie en (voorspellende) scores. Deze database kan via API's ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld aan uw eigen systemen, hoeft u niet meer naar de API om te kijken en hebben alle benodigde afdelingen direct toegang tot de meest recente data in uw eigen werkomgeving. 
Met Graydon’s API integreert u de bedrijfsinformatie van Graydon met uw bestaande data. Er zijn vier typen API beschikbaar.

Benieuwd hoe u API’s kunt inzetten voor uw bedrijf?

Onze API oplossingen

Het grote voordeel van API's is dat het systeemintegraties mogelijk maakt. Het gebruik van API's brengt u een gecontroleerde hoeveelheid data die afgestemd is op de behoefte van de klant. U krijgt directe toegang tot relevante informatie.

Meer informatie? 


Bekijk hier de meest gestelde vragen over onze API of bekijk op onze klantcasepagina hoe Gulf Gas and Power gebruikmaakt van de Graydon API.

Voordelen van de Graydon API

 • Gecontroleerde hoeveelheid data
  Afname in bulk is verleden tijd. U neemt enkel die data-elementen af waaraan uw behoefte heeft.
   

 • Flexibiliteit en controle
  U krijgt direct toegang tot de meest relevante informatie en bepaalt zelf welke welke velden u wilt gebruiken en implementeren.
   
 • Sneller en goedkoper
  U krijgt op een gemakkelijke en snelle manier toegang tot informatie en bespaart ook nog eens geld; er is namelijk geen IT support nodig.
   
 • Scores
  Onze scores zijn uniek, dankzij de hoge kwaliteit en de voorspelkracht. Daarnaast is de Opheffingsscore, welke beschikbaar is voor Nederland en België, ook onderscheidende factor. 
   
 • Techniek
  Het verschil zit hem in de techniek. Het biedt dezelfde mogelijkheden om data te integreren in het CRM-systeem, maar ook in front-end systemen (bijv. webwinkels), zodat er online een controle kan plaatsvinden. Daarbij wordt de data direct in een customer-facing omgeving geplaatst.
   
 • Innovatie
  We schakelen snel met organisaties om partnerships te ontwikkelen en samen nieuwe oplossingen in de markt te zetten.

De toegevoegde waarde van een Graydon API voor uw bedrijf

Het is belangrijk om snel en eenvoudig Graydon data in uw eigen systemen te integreren, daarom heeft Graydon haar eigen API’s ontwikkeld. Dit betekent...

Lees het hele blogartikel

 

GGP-API-blog-banner.png

Klantcase 

Bekijk hier hoe Gulf Gas and Power gebruikmaakt van de Graydon API.

Bekijk de klantcase