Home / API - integraties / Graydon API’s

Graydon API’s

Directe toegang tot (financiële) bedrijfsinformatie vanuit uw eigen systeem.

Data is een onmisbaar voor ieder bedrijf. De afhankelijkheid hiervan neemt toe, meer en meer processen leunen op bedrijfsinformatie. Met deze toegenomen afhankelijkheid wordt het ook steeds belangrijker dat data eenvoudig beschikbaar is, het liefst in uw eigen systemen. Dat kan middels een API, zo heeft u altijd de juiste bedrijfsgegevens bij de hand.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen door het invulformulier in te vullen.

Graydon beschikt over een enorme database met bedrijfsinformatie en (voorspellende) scores. Deze database kan nu via API’s ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld aan uw eigen systemen, hoeft u niet meer naar de API om te kijken en hebben alle benodigde afdelingen toegang tot de meest recente data, direct in hun eigen werkomgeving.

Wat zijn de mogelijkheden?

Actuele bedrijfsdata integreren
Voorzie uw eigen systemen, van de meest actuele informatie met de Company API. Kies gemakkelijk de elementen die voor u van toepassing zijn.

Eenvoudig bedrijven zoeken
Met de Search API zoekt u eenvoudig en snel een bedrijf op een manier die voor u het handigst is. U krijgt algemene bedrijfsgegevens, zoals bedrijfsnaam, KvK-nummer en adres terug. Ideaal voor optimalisatie van processen op uw website.

Geautomatiseerd relaties checken
Op basis van u vooringestelde beslismodel kunt u via de Decision Model API een check uitvoeren voor klant- en opdrachtacceptatie. Daarbij krijgt u de achterliggende financiële scores (kredietlimiet, betaalscores). Zo kunt u uw eigen decision model gebruiken in uw eigen systemen.

Compliance gegevens integreren
Voorkom risico’s en reputatieschade door natuurlijke personen achter een bedrijf te screenen met de Risk & Compliance API. Voldoe snel en efficiënt aan wet -en regelgeving. Bepaal zelf welke informatie u in uw systemen bewaart voor de opbouw van uw risicoprofiel.

Zakenrelaties in de gaten houden
Het is cruciaal om snel op veranderingen te reageren. Door uw zakenrelaties nauwlettend in de gaten te houden, kunt u snel en goed geïnformeerde beslissingen nemen. Met de Monitoring API worden uw eigen systemen voorzien van updates.