Home / Graydon API / Scores

Scores

Niet alleen de huidige financiële situatie telt; kijk ook naar de toekomst

Wat is er fijner dan focussen op toekomst en groei? In day-to-day business gaat veel tijd verloren aan het stilstaan bij de huidige situatie. Hetzelfde geldt eigenlijk voor uw klantbeleid. Hoe staan (potentiele) klanten er nu voor? En wat betekent dit voor uw bedrijf? Met de scores API heeft u niet alleen zicht op de huidige situatie, maar verkrijgt u ook inzicht in de groeikansen van bedrijven. Zo snelt u de concurrentie vooruit met klanten die ook in de toekomst belangrijk zijn voor uw bedrijf. 

Inzicht in de huidige financiële situatie van klanten en prospects
Verrijk uw database met het kredietlimiet, de PD-rating of het betaalgedrag van uw klanten en prospects. Zo weten u en uw collega’s altijd waar jullie aan toe zijn. Heeft een klant bijvoorbeeld een laag kredietlimiet? Dan ziet u dit eenvoudig en kunt u betaalafspraken daarop aanpassen.

Meer aandacht aan rendabele klantsegmenten
Met de Groeiscore komt u erachter welke klantsegmenten rendabel zijn. Op die manier hoeft u niet elke klant of klantengroei evenveel aandacht te geven, maar besteedt u tijd en geld aan de klanten die ertoe (gaan) doen.