Home / API - integraties / SalesForce Integratie

SalesForce Integratie

Verrijk uw SalesForce omgeving met de gegevens van Graydon via de Graydon SalesForce App

Een CRM systeem is vaak een van de belangrijkste systemen van organisaties. Het is dé plek waar alle klantdata en verkooptrajecten worden bijgehouden. Data kan via verschillende wegen uw CRM binnenkomen. U kunt het koppelen aan uw financiële database, potentiele klanten kunnen via uw website het systeem binnenkomen en uw verkopers kunnen zelf gegevens toevoegen aan uw klanten. Hoe intensiever CRM gebruikt wordt, hoe belangrijker het is dat alle gegevens kloppend zijn.

Graydon beschikt over een enorme database met bedrijfsinformatie en (voorspellende) scores. Deze database kan ontsloten worden in uw eigen Salesforce omgeving. Eenmaal gekoppeld aan uw eigen omgeving, hebben al uw medewerkers met een Salesforce account direct toegang tot de meest recente data.

De voordelen van de koppeling

 • Efficiëntie
  Middels het automatisch ophalen van accountdata en contactdata, heeft u direct en zonder enige inspanning de informatie die u nodig heeft. Besteed uw tijd niet meer aan handmatige controles, maar aan nuttige vervolgacties.
 • Nooit meer verouderde data in uw systeem
  Eenmaal een bedrijf gekoppeld met de Graydon database blijven uw gegevens altijd up-to-date. Is een bedrijf verhuisd? Dan worden de gewijzigde gegevens, zoals het adres, automatisch aangepast in uw Salesforce omgeving.
 • Financiële data beschikbaar
  Verrijk uw database met het kredietlimiet, de Graydon Rating of het betaalgedrag van uw klanten en prospects. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Heeft een klant bijvoorbeeld een laag kredietlimiet? Dan ziet u dit eenvoudig en kunt u betaalafspraken daarop aanpassen.
 • Zicht op de juiste persoon
  Wanneer u zaken gaat doen met een bedrijf wilt u weten of u met de juiste persoon aan tafel zit, en of degene tekenbevoegdheid heeft. De Company API geeft u informatie over affliations, wat zijn de groepsstructuren van een bedrijf, wie is de eigenaar en welke bedrijf heeft een aansprakelijkheidsverklaring.

Lightning Experience van SalesForce
De app is gebouwd volgens de eisen van de SalesForce Lightning Experience. Hierdoor kunt u gebruik maken van vooraf gekoppelde velden, van de meegegeven mapping voor niet-standaard velden of kunt u zelf de door u gewenste configuratie opzetten. Middels de Lightning Web Componenten is er direct een ideale ingang voor het opzetten van werkstromen, processen of triggers en het opzetten van alerts.