Hoe Graydon omgaat met de Coronacrisis

Graydon heeft verschillende initiatieven ondernomen om bovenstaande prioriteiten invulling te geven. Zo werken onze medewerkers thuis en beschikken ze over alle middelen en technologie om onze diensten te verlenen. Tot nader order zijn alle afspraken alleen nog via telefoon, videoconferentie of andere samenwerkingsmiddelen. Onze medewerkers spreken voorlopig dus niet meer fysiek af. U kunt ons blijven bereiken via telefoon, email en per post.

Daarom heeft Graydon o.a. de COVID-19 XSeption ontwikkeld. Hiermee kunt u precies zien wat de financiële gezondheid is van uw zakelijke partners en in welke mate zij al dan niet in staat zijn om deze situatie te hoofd te bieden. Dat biedt u inzicht in welke partijen juist nu de meeste steun nodig hebben. Meer informatie over de COVID-19 XSeption vindt u hier.

Graydon is vastberaden om bedrijven te helpen groeien met voorspellende inzichten die zakelijke risico’s beperken en commerciële kansen identificeren.  Wij willen u erop wijzen dat de huidige onzekerheden niet verwerkt zijn in onze kredietscore noch in de aanbevelingen van de kredietlimieten van bedrijven. 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw accountmanager of via onze klantenservice op +3120 5679750. Wij willen u danken voor uw vertrouwen in Graydon en kijken uit naar een verdere samenwerking. 

Wij wensen u veel sterkte toe in deze uitdagende periode en bovenal een goede gezondheid.

Met vriendelijke groeten,

Gertjan Kampman
CEO Graydon