Internationale Incasso

Kennis van lokale wetten en gebruiken

Een klant die niet betaalt is vervelend. Maar als de debiteur in het buitenland gevestigd is, brengt dit nog extra ongemakken met zich mee. Taalbarrières, verschillende culturen en andere wetgeving maken facturen incasseren bij buitenlandse zakenpartners erg lastig en tijdrovend. Profiteer daarom van ons netwerk van lokale partners die de taal van uw debiteuren spreken.

Eén vast aanspreekpunt vanuit Graydon

Bij internationale vorderingen krijgt u één aanspreekpunt bij Graydon. Onze specialist is de schakel tussen u en de lokale partner en heeft volledig inzicht in uw dossiers. 

Koppeling internationale kredietinformatie

Graydon Incasso is gekoppeld aan de internationale bedrijvendatabase van Graydon. Doordat wij inzicht hebben in de financiële situatie van uw debiteur, kunnen wij onze incassostrategie en aanpak hierop afstemmen. Zo zorgen wij voor een optimaal resultaat en snellere betaling.

Geen succes, geen kosten

Voor het opstarten van een internationaal minnelijk incassodossier betaalt u eenmalig een bijdrage. Incasseren wij niets, dan betaalt u verder ook niets.

Maandelijkse incassorapportages

U kunt het incassorendement op uw totale portefeuille inzien met rapportages die maandelijks voor u klaarstaan op het klantenportaal. Zo krijgt u inzicht in een proces dat bij veel andere incassobureaus als ondoorzichtig wordt ervaren.

Deze 3 wetten beschermen u tegen Europese wanbetalers

Bekijk onze andere incasso producten

Minnelijke Incasso

Hoe later uw klant betaalt, hoe kleiner uw winst. Slaagt u er niet in om ze in korte tijd te innen, schakel dan onze hulp in.

Juridische Incasso

Is er ondanks alle maatregelen en minnelijke pogingen toch een klant die niet betaalt? Schakel dan juridische begeleiding in bij lastige debiteuren.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Als uw eigen medewerkers debiteuren moeten bewaken en aanmanen, zorgt dat voor een hoge werkdruk en stress. Door het incasseren uit te besteden, richt u uw debiteurenbeheer veel efficiënter in.

Incasso e-Learning

U wilt dat uw medewerkers zich professioneel verder ontwikkelen. Met een online tool kunnen zij zelfstandig cursussen volgen en blijft u op de hoogte.