Juridische Incasso

Verhaalbaarheid gratis toetsen

Als een minnelijk traject niet tot een betaling leidt, is het belangrijk uw debiteur een duidelijk signaal te geven met juridische stappen... Maar voor u hier geld en tijd aan besteedt, is het belangrijk dat u weet wat de verhaalbaarheid is. Met de kosteloze Legal Scan krijgt u antwoord op deze vraag en ontvangt u van onze juristen een advies of een juridisch traject dat opweegt tegen de tijd en de kosten.

Snelle betaling met juridische specialisten

Door de landelijke dekking van gespecialiseerde advocaten en deurwaarders bent u verzekerd van het beste advies en de beste begeleiding bij u in de buurt. Hiermee verhoogt u de kans op succesvolle afronding van uw zaak.

Online volgen van uw incassodossiers

Tijdens de procedure wordt u bijgestaan met alle belangrijke juridische stappen, zoals de haalbaarheid, de dagvaarding en de beslaglegging. U kunt alle ondernomen acties en uitkomsten in uw dossier bovendien online op de voet volgen.

Actuele algemene gegevens

Voorkom geschillen met goede voorwaarden

Veel ondernemers vergeten algemene voorwaarden op te stellen of deze jaarlijks te herzien op recente wet- en regelgeving. Zorg voor actuele algemene voorwaarden die opgesteld zijn door juridisch specialisten. Dat kan veel tijd en geld schelen in geval van een ongewenste rechtszaak.

Passend bij uw bedrijfsvoering

Uw algemene voorwaarden moeten dus passen bij uw bedrijfsvoering. Het is dus niet voldoende om algemene voorwaarden van het internet te ‘plukken’. U weet niet of deze wel voldoen aan de handelswijze van uw bedrijf of de meest recente wetgeving. Onze specialisten hebben kennis van de wetgeving binnen uw branche en kunnen u helpen bij het opstellen van correcte algemene voorwaarden.