Minnelijke Incasso

Sneller uw geld op uw rekening

Het vraagt veel tijd en energie om openstaande vorderingen na te bellen. Tijd die u liever besteedt aan andere zaken. Toch is het een van de belangrijkste taken voor uw bedrijf. Elke dag dat u later betaald krijgt, betekent minder winstmarge en een gemiste kans voor investeringen. Het is bewezen dat vorderingen sneller betaald worden als u ze uitbesteedt aan getrainde professionals. U krijgt sneller uw geld en heeft meer tijd voor uw core business.

Top 10 debiteurensmoezen & effectieve weerleggingen

Voorsprong met kredietinformatie

Graydon Incasso onderscheidt zich op één belangrijk punt van andere incassospecialisten: door onze kredietinformatiediensten hebben wij inzicht in de financiële situatie van al uw debiteuren. Dit heeft twee voordelen: door dit inzicht krijgt elke debiteur de juiste aanpak en debiteuren zullen sneller aan Graydon betalen om een negatieve vermelding in onze database te vermijden.

Neutrale partner

Veel bedrijven zijn bang om streng op te treden bij late betalingen, omdat ze de klantrelatie niet willen aantasten. Door een incassobureau in te schakelen heeft u een neutrale partner en hoeft u zich niet in het gesprek te mengen. Bovendien vraagt telefonisch incasseren om een juiste balans tussen tact en druk. Onze specialisten worden getraind op effectieve gesprekstechnieken die zowel uw rekening als uw klantrelatie ten goede komen.

Alleen een commissiepercentage

Via een vaste abonnementsformule geeft u onbeperkt dossiers door. Indien Graydon uw openstaande vordering int, dan betaalt u een commissiepercentage. Lukt dat niet, dan heeft u geen extra kosten.

Laatste sommatie

Effectief laatste sommaties versturen

Een laatste sommatie is een zeer effectief middel om uw onbetaalde facturen snel betaald te krijgen. De aanmaning op Graydon Incasso briefpapier voorkomt in ruim 75% van de gevallen een definitief incassotraject. Na 14 dagen wordt een laatste sommatie automatisch een incassozaak, indien u dit wenst.

Klantvriendelijk en professioneel

De laatste sommaties op Graydon briefpapier hanteren een vriendelijke toon om zo de klantrelatie te behouden. Door jarenlange ervaring weten wij exact wat wel en niet werkt. De brieven zijn te versturen in verschillende talen.

Voordelig

Als opdrachtgever heeft u maar weinig kosten aan onze laatste sommatie. De administratiekosten worden bij de debiteur in rekening gebracht, zodat de kosten voor de laatste sommatie gedekt zijn.