International Business

Krijg inzichten met lokale kredietinformatie

De tool die Graydon heeft ontwikkelt, geeft u toegang tot kredietrapporten van bedrijven over de hele wereld. Zo kunt u veilig zakendoen met partners uit het buitenland. Beperk uw risico's en pak de groeikansen!

Bekijk voorbeeldrapport   Beschikbare landen

 

 

Informatie over internationaal zakendoen

Vekoma: veilig achtbanen leveren over de hele wereld

Hoe gaat de wereldleider in het leveren van achtbanen om met de uitdagingen rondom internationaal zakendoen? Lees in dit artikel het verhaal van Vekoma en kom erachter welke maatregelen zij nemen om veilig zaken te kunnen doen over de grens.

Testimonial Vekoma

Wat zijn uw voordelen?

Lees hier wat de tool in het kort inhoudt, hoe u de tool zelf in kunt zetten en hoe u toegang kunt krijgen tot de internationale kredietrapporten.

Bekijk de leaflet

Buitenlandse investeerders aantrekken

Voor ondernemers met de ambitie en potentie voor groei, is het aantrekken van een buitenlandse investeerder een ideale mogelijkheid om de beoogde doelen te realiseren. Bent u een ondernemer en wilt u graag groeien? In dit artikel bespreken we de verschillende elementen die belangrijk zijn in het aantrekken van een buitenlandse investeerder.

Lees het hele artikel

[Checklist] Veilig zakendoen over de grens

Als u zakendoet met bedrijven buiten Nederland, kunt u ze moeilijker controleren. Maar u kunt zelf al veel doen om risico's zo veel mogelijk te verkleinen. In dit artikel leggen we uit waar die drempelvrees van Nederlandse ondernemers vandaan komt, en hoe zij zelf op een veilige manier aan de slag kunnen.

Bekijk de tips

Internationaal ondernemen: waarom wel en waarom niet?

Wat zijn de hindernissen waar bedrijven tegenaan lopen voordat ze de internationale markt betreden? Hoe kunt u deze tackelen? En wat zijn de voordelen als u tóch besluit de stap te maken?

Naar het artikel

Zo gebruikt u de International Business tool

 

 

Meer informatie?