ISO Norm

Graydon ontvang onafhankelijk certificaat voor kwaliteitsmanagement

Graydon heeft als één van de eerste kredietinformatie- en incassobureaus het certificaat voor ISO 9001 uitgereikt gekregen. Daarmee is aangetoond dat Graydon een kwaliteitsmanagementsysteem heeft ingericht dat zorgt voor een consistente wijze van dienstverlening die voldoet aan de eisen van de klant en van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Kredietoordeel moet transparant zijn

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en kijkt naar servicegerichtheid, transparantie en opleiding en coaching van medewerkers. Ook toont Graydon hiermee aan dat zij het streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering heeft verankerd in haar organisatie. Uit de uitgebreide audit die is gedaan, blijkt dat Graydon op alle onderdelen bovengemiddeld scoort.

Bevestiging kwaliteit

Graydon: ‘Wij zijn trots. Als credit management specialist blijven wij continu innoveren, zodat onze klanten op alle mogelijke manieren de beste business oplossingen krijgen. De certificering bevestigt dit. Het is voor ons de kers op de taart dat de externe auditor de kwaliteit van onze processen officieel heeft vastgesteld.’