Stichting Portaal

Lees hier de klantcase van Stichting Portaal

             "Als we een faillissement zien aankomen, hebben we de kosten voor Graydon dubbel en                        dwars terugverdiend."
             Joost Wools, Transitiemanager Administratie & Rapportage Portaal

Vraag aan Graydon

De vastgoedtak van Portaal, Portaal Vastgoed Ontwikkeling (PVO), werkte wel al met de kredietinformatie van Graydon. Zij zagen al langer de noodzaak in om voor de start van een opdracht te checken hoe bijvoorbeeld de leverancier of aannemer er financieel voorstaat. Na twee jaar wilden zij het contract verlengen. Er is toen besloten om het contract voor heel Portaal af te sluiten. Nu ondersteunen de medewerkers hun onderbuikgevoel met harde cijfers!

Hoe helpt Graydon?

Om zo min mogelijk financieel risico te lopen, zetten we al onze grote leveranciers en aannemers (> € 50.000) in bewaking bij Graydon. We krijgen dan direct een melding wanneer er iets wijzigt in de financiële situatie van een bedrijf.

Resultaten

“Natuurlijk, we betalen voor de kredietinformatie van Graydon, maar als we een faillissement zien aankomen, hebben we deze kosten dubbel en dwars terugverdiend,” aldus Wools. “We krijgen nu eerder signalen dat het niet goed gaat met een bedrijf. Dus kunnen wij actie ondernemen."

Download hier de klantcase van Stichting Portaal