Home / Check uw klant

Check uw klant

Vraag een credit check aan.
check uw klant; Kredietwaardigheid checken; Credit check

Wist u dat wanbetaling de grootste bedreiging is voor uw winst? Veel bedrijven zijn zich te weinig bewust van de enorme kosten van oninbare facturen. Zorg dat u inzicht krijgt in het betaalgedrag van klanten en voorkom wanbetaling! Vraag een credit check aan, en een van onze adviseurs neemt contact met u op. 

Koop via GraydonGo direct een kredietrapport

Uw zakelijke relaties checken op kredietwaardigheid

Informatie is cruciaal als het gaat om het bouwen aan relaties met financieel gezonde partijen. Met goede informatie voorkomt u onbetaalde facturen, en laat u uw omzet groeien. Vraag een credit check aan, en een van onze adviseurs neemt contact met u op. 

"Uit een kredietietrapport maak je heel duidelijk op wat voor type klant of leverancier het is. Deze informatie is voor ons de basis bij het zakendoen." - Dyka

Een goed alternatief voor betrouwbare informatie

Een credit check biedt u snelle inzichten in de financiële situatie van een van uw huidige of potentiële klanten, en is daarom vaak een van de beste alternatieven op het gebied van betrouwbare informatie. Loop deze waardevolle informatie niet mis, vraag een credit check aan en krijg contact met een van onze adviseurs. 

GraydonGo voor kleine gebruikers

Eenmalig of sporadisch bedrijfsrapporten consulteren in NederlandBelgië of het Verenigd Koninkrijk

Op GraydonGo maken wij bedrijfsinformatie toegankelijk voor iedereen die af en toe een check wil doen. Tot nu toe was deze informatie alleen beschikbaar voor grote bedrijven en was er een abonnement vereist. Nu niet meer!

Geniet van voordelige tarieven als u 1, 5 of 10 bedrijfsrapporten kiest. Zo bent u zeker van uw zakenrelaties en slaapt u met een gerust hart. Bestel eenvoudig en ontvang direct uw rapport per mail. 

Naar GraydonGo