Home / Graydon Leveranciersanalyse kennismaking

Graydon Leveranciersanalyse kennismaking

Breng uw strategische leveranciers in kaart
Graydon Leveranciersanalyse kennismaking

Graydon heeft een unieke maatwerkanalyse ontwikkeld. Namelijk een analyse waarmee u inzicht krijgt in uw leveranciers. Wij willen u graag laten kennis maken met deze maatwerkanalyse door middel van een kennismakingsactie.

Wat houdt de actie in?
U kunt kennismaken met een unieke maatwerkanalyse. Één van onze adviseurs neemt contact met u op, om meer informatie en uitleg te geven over de analyse.

Meer over de actie

Uw portefeuille ten opzichte van de markt
Een eerste belangrijke stap in optimaal leveranciersmanagement, is inzicht krijgen in uw leveranciersportefeuille. Hoe presteren uw leveranciers ten opzichte van de markt?

Wat is de Graydon Leveranciersanalyse?
Met de Graydon Leveranciersanalyse verkrijgt u onder andere inzicht in de risicoverdeling binnen uw leveranciersportefeuille afgezet tegen de risicoverdeling in de rest van de markt. Aan de hand van een aantal belangrijke factoren kunt u bepalen of uw leveranciers goed of slecht presteren. Ook geeft de analyse inzicht in het groeipotentieel in de toekomst. Dit betekent dat u naast inzicht in de huidige status van uw leveranciersportefeuille, ook de mogelijkheden in de toekomst kunt ontdekken. 

Meer informatie 
Wilt u meer informatie over de Graydon Leveranciersanalyse of bent u benieuwd naar onze andere Analytics oplossingen? Neem contact met ons op.