Home / Vraag een credit check aan

Vraag een credit check aan

Check hoe kredietwaardig uw klant is.
krediet flag

Wanneer u zaken doet, wilt u er zeker van zijn dat uw klanten hun rekeningen betalen. Helaas krijgt elk bedrijf te maken met wanbetaling. Dit heeft een directe impact op uw cashflow en bedrijfsresultaat. Met een krediet check krijgt u snel inzicht in hoe uw zakenrelaties er financieel voor staan, wat de kredietwaardigheid is en hoe groot de kans op wanbetaling is. 

Probeer een gratis proefabonnement

  Met Graydon Credit Reports heeft u grip op uw financiële risico’s, bouwt u aan financieel gezonde relaties en voorkomt u onnodige afschrijvingen. U krijgt naast financiële gegevens, NAW gegevens en de bedrijfsstructuur van uw (potentiële) zakenrelaties, ook inzicht in de toekomst met scores als de kans op opheffing en de groeiverwachting.

  Daarnaast kunt u eenvoudig en snel bedrijven opzoeken met onze tool. U kunt verschillende zoektermen invullen in de zoekbalk, zo kunt u nog makkelijker een bedrijf vinden. Door de frisse lay-out ziet u ook in 1 oogopslag de belangrijkste informatie.

  In een krediet check ontvangt u:

  • Graydon rating
  • Inzicht in de kredietwaardigheid van uw klanten of prospects
  • Actuele bedrijfsgegevens en inzicht in concernstructuren
  • Analyse van het betaalgedrag
  • Rapportcijfer over de liquiditeit van het bedrijf (schulden, omzet en andere financiële ratio’s)

  Bekijk een voorbeeldrapport

  ‘Kwaliteit hoog in het vaandel’

  Graydon staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ‘Onze klanten moeten kunnen vertrouwen op de inzichten die wij bieden op heel kritische momenten’. 

  Graydon geeft inzicht in financiële kansen en risico’s, maar ook unieke inzichten omtrent de impact van COVID-19 waarmee trefzeker beleid kan worden gevormd zonder dat er onnodig veel economische schade plaatsvindt.  Juist in deze tijd is het cruciaal om mogelijke risico’s in kaart te brengen en deze tevens te monitoren. Indien er sprake is van wijzigingen in de kredietwaardigheid van uw klanten of prospects bieden wij u de mogelijkheid om hier proactief over geïnformeerd te worden. Zo houdt u altijd grip op uw financiële risico’s

  Meer weten?

  Wilt u grip op uw risico’s en meer weten over de Credit Management oplossingen van Graydon? Onze adviseurs gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om uw specifieke situatie in kaart te brengen. Neem dan gerust contact op via 020 567 97 50 of vul het contactformulier in en dan nemen wij contact met u op.

  Opgelet: Vanwege de genomen maatregelen rondom het coronavirus zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar waardoor de wachttijd langer kan zijn dan dat u van ons gewend bent. Voor een goede en snelle beantwoording van uw aanvraag adviseren wij u gebruik te maken van het  contactformulier. Onze excuses voor het ongemak

  Onmiddellijk een krediet check nodig?

  Koop direct een kredietrapport op GraydonGo