Graydon Market Data

Met Graydon Market Data genereert u snel en eenvoudig leadlijsten. Breng uw doelgroep nauwkeurig in kaart zodat u uw sales- en marketingactiviteiten optimaal kunt inrichten. Maximaliseer hiermee uw conversie, omzet en marge. 

Correcte en up-to-date data zijn cruciaal 

Correcte en up-to-date data zijn essentieel om de juiste zakelijke beslissingen te nemen. Indien u niet over correcte data beschikt, loopt u inkomsten mis. Zorg voor correcte leadlijsten en maak uw selecties rechtstreeks in onze up-to-date database. 

Graydon Market Data draagt bij aan inzichten, kennis en strategie

Alles draait om data in 2018. Data geven u inzicht en kennis over uw klanten, uw doelgroepen en uw markt. U krijgt op die manier de macht om krachtige strategieën te ontwikkelen en projecten te realiseren. De gebruiksvriendelijke oplossing is dé tool die specifiek ontwikkeld is voor praktijkgerichte marketing- en salesspecialisten.

Webservices

Hogere conversie, minder moeite

96% van uw online bezoekers vertrekt zonder gegevens achter te laten. Verhoog uw conversie met automatische formulieren. Uw bezoeker selecteert enkel het eigen bedrijf en de rest van de gegevens wordt automatisch ingevuld door de koppeling met de Graydon database. 

Verhoog het gebruikersgemak

Uw bezoekers willen met zo min mogelijk inspanning antwoord op hun vragen. U verhoogt niet alleen uw conversie, maar verbetert ook het gebruikersgemak van uw bezoeker met webservices. 

Verbeter uw datakwaliteit met (krediet)informatie

Door de koppeling met de grootste en meest actuele database van Nederland verbetert u uw datakwaliteit. Wij vullen de gegevens aan met talloze kenmerken en bieden u financiële inzichten  over uw leads. 

Look-a-Likes

Ontdek uw ‘best-in-class’ klanten

Uw huidige klanten geven het beste weer wie uw doelgroep is. Upload uw klantenbestand en u krijgt direct inzicht waar uw beste klanten zitten en wat uw groeipotentieel is in deze markten. 

Vind vergelijkbare bedrijven

Op basis van de kenmerken van uw beste klanten vindt u met deze tool direct vergelijkbare bedrijven. Zo dupliceert u uw ideale klanten en beschikt u over één bestand met uw ideale prospects. 

Lees meer over het vinden van ideale klanten

Gerichte campagnes

U weet precies wat er bij uw huidige klanten speelt. Met deze informatie in uw achterhoofd benadert u uw prospects op de juiste manier en verbetert u de saleseffectiviteit.