Home / Market Information / Gerichter prospecteren

Gerichter prospecteren

Selecteer alleen de juiste bedrijven en contactpersonen.

Data is essentieel om de juiste zakelijke beslissingen te nemen. Indien u niet over correcte data beschikt, loopt u inkomsten mis. Met Graydon Market Data genereert u snel en eenvoudig leadlijsten. 

Maak uw selecties rechtstreeks in onze up-to-date database. Kies de segmenten in de sectoren en de grootte van bedrijven die overeenkomen met uw doelgroep. Baken tot slot het geografische gebied af dat u wilt bereiken.

Gezonde en kredietwaardige leads

Het systeem berekent meteen hoeveel bedrijven voldoen aan uw selectie. Te veel of te weinig? Met enkele muisklikken past u de selectie eenvoudig aan. Download de up-to-date database en deel ze meteen met uw sales- en marketingteams. Graydon Market Data geeft de financiële gezondheid van de geselecteerde bedrijven weer aan de hand van unieke scores. Zorg ervoor dat uw marketing- en salesinspanningen lonen door u te richten op gezonde en kredietwaardige leads die een maximale ROI opleveren.

Contact

Wilt u een lijst met gezonde en kredietwaardige leads opstellen? Of bent u benieuwd naar onze andere Market Information oplossingen? Neem dan contact met ons op of vul het invulformulier in.