Home / Market Information / Ontdek uw groeipotentieel met een marktanalyse

Ontdek uw groeipotentieel met een marktanalyse

Ontdek groeipotentieel in nieuwe markten en vind look-a-likes van uw meest waardevolle klanten met de Graydon Market Monitor
marktanalyse

Uw commerciële afdeling heeft nieuwe prospects nodig, maar welke markten moet u hier voor benaderen?

Het liefst gaat u natuurlijk zo effectief mogelijk te werk en benadert u enkel de prospects en markten die zorgen voor een groei in de omzet. Hoe vindt u deze prospects?

Iedere onderneming streeft naar meer inzicht in het groeipotentieel van de organisatie en meer inzicht in de ontwikkeling van haar klantportefeuille. Zowel financiële risico’s als commerciële kansen zijn belangrijke pijlers om beslissingen te nemen. Met Market Monitor krijgt u onbeperkt toegang tot alle trends en ontwikkelingen van bedrijfs- en marktinformatie. Zo ontvangt u in een overzichtelijk dashboard belangrijke informatie over het aantal startende, failliete of groeiende bedrijven. Daarnaast kunt u uw (potentiële) klanten benchmarken tegen specifieke bedrijven of de gehele markt. Hiermee ziet u in één opslag of u bij bestaande klanten of in bestaande markten nog meer kunt groeien en waar nog meer commerciële kansen liggen voor uw bedrijf.

Wat u van Market Monitor kunt verwachten:

  • Inzicht in alle trends, ontwikkelingen en kansen;
  • Slim inspelen op verschillende markten;
  • Meer omzet uit bestaande klanten;
  • Betrouwbare input bij het schrijven van plannen;
  • Datagedreven beslissingen gebaseerd op feiten.