Webservices

Hogere conversie, minder moeite

96% van uw online bezoekers vertrekt zonder gegevens achter te laten. Verhoog uw conversie met automatische formulieren. Uw bezoeker selecteert enkel het eigen bedrijf en de rest van de gegevens wordt automatisch ingevuld door de koppeling met de Graydon database. 

Verhoog het gebruikersgemak

Uw bezoekers willen met zo min mogelijk inspanning antwoord op hun vragen. U verhoogt niet alleen uw conversie, maar verbetert ook het gebruikersgemak van uw bezoeker met webservices. 

Verbeter uw datakwaliteit met (krediet)informatie

Door de koppeling met de grootste en meest actuele database van Nederland verbetert u uw datakwaliteit. Wij vullen de gegevens aan met talloze kenmerken en bieden u financiële inzichten  over uw leads. 

B2B prospect zoekmachine

Prospectbestanden met uw gewenste kenmerken

Veel bedrijven selecteren prospects op basis van standaard kenmerken, zoals bedrijfsgrootte of omzet. De B2B prospect zoekmachine gaat veel verder. U kunt oneindig veel kenmerken en zoektermen opgeven die relevant zijn voor uw bedrijf. Deze tool scant alle bedrijvenwebsites op de door u gekozen zoekwoorden. Zo ontvangt u bedrijven die voldoen aan uw voorwaarden in één bestand. 

Download het stappenplan B2B Leadgeneratie met Smart Data

Beter resultaat door segmentatie

Doordat u uw doelgroepselecties en segmentaties maakt op specifieke kenmerken, kunt u de geselecteerde leads veel gerichter en persoonlijker benaderen. Geen ‘hit en run’ maar gepersonaliseerde campagnes voor een beter resultaat. 

Minder waste op uw marketingcampagnes

Wist u dat er veel tijd en geld verloren gaat aan het benaderen van bedrijven en personen met de verkeerde gegevens? Met de B2B prospect zoekmachine ondervangt u dit probleem: wij koppelen uw prospectbestand direct aan de meest actuele database van Nederland. Zo verlaagt u uw marketingkosten en verbetert u uw salesconversies. 

Look-a-Likes

Ontdek uw ‘best-in-class’ klanten

Uw huidige klanten geven het beste weer wie uw doelgroep is. Upload uw klantenbestand en u krijgt direct inzicht waar uw beste klanten zitten en wat uw groeipotentieel is in deze markten. 

Vind vergelijkbare bedrijven

Op basis van de kenmerken van uw beste klanten vindt u met deze tool direct vergelijkbare bedrijven. Zo dupliceert u uw ideale klanten en beschikt u over één bestand met uw ideale prospects. 

Lees meer over het vinden van ideale klanten

Gerichte campagnes

U weet precies wat er bij uw huidige klanten speelt. Met deze informatie in uw achterhoofd benadert u uw prospects op de juiste manier en verbetert u de saleseffectiviteit.