press release

Debiteuren365.nl sluit partnership met Graydon

Amsterdam, 3 november 2020 – Debiteuren365.nl en bedrijfsinformatiespecialist Graydon zijn een samenwerking aangegaan. De bedrijfs- en kredietinformatie van Graydon maakt nu deel uit van het debiteurenmanagementsysteem van Debiteuren365.nl. Hiermee kunnen de klanten van Debiteuren365.nl niet alleen hun debiteurenbeheer nog verder optimaliseren, maar ook andere bedrijfsprocessen gerichter inrichten.

De integratie van de data van Graydon geeft de klanten van Debiteuren365.nl toegang tot actuele informatie over hun debiteuren. Zo krijgen ze bijvoorbeeld inzicht in de financiële gezondheid, het betaalgedrag en de kredietwaardigheid van hun debiteuren. Specifieke voorwaarden zoals betaaltermijnen of kredietlimieten kunnen zo nog beter worden afgestemd, wat bijdraagt aan een effectiever debiteurenbeheer doordat facturen minder lang open blijven staan.

Daarnaast maakt de koppeling het mogelijk om heel eenvoudig de klantadministratie op orde te brengen. Doordat er een directe koppeling is met actuele bedrijfsgegevens, beschikt de gebruiker altijd over de juiste adres- en contactgegevens. “Hiermee voorkom je dus dat er verkeerde gegevens in je systeem staan”, aldus Martijn Roos, senior accountmanager Zakelijke Dienstverlening bij Graydon. “Niet alleen is het fijn dat je systeem op orde is, maar het beschikken over de juiste adres- en facturatiegegevens zorgt er in de praktijk ook voor dat facturen sneller betaald worden. We zijn trots dat we de klanten van Debiteuren365.nl op deze manier kunnen helpen om sneller over hun geld te beschikken, iets wat in deze tijden extra van belang is.”

“We zijn erg blij met de koppeling met Graydon. Hiermee kunnen we grote meerwaarde bieden aan onze klanten. Niet alleen kunnen we hen van meer informatie voorzien bij het debiteurenbeheer, maar ook ondersteuning bieden in de processen eromheen”, zegt Serge Hagenaar, directeur-eigenaar van Debiteuren365.nl. “Zo kunnen ze vóórdat ze zaken gaan doen een potentiële klant checken via de CustomerCare365 module. Goed debiteurenbeheer begint immers met KYC (Know Your Customer). Daarnaast kunnen onze klanten de financiële gezondheid van bedrijven monitoren, waarbij direct een notificatie wordt gegeven wanneer er bij één van de klanten een relevante verandering heeft plaatsgevonden. Bijvoorbeeld wanneer het kredietadvies is bijgesteld of wanneer een bedrijf failliet is gegaan. Door die notificatie kunnen onze klanten daar direct op inspelen. Met deze koppeling kunnen we dus in veel meer voorzien dan alleen in debiteurenbeheer.”

Over Debiteuren365.nl

Debiteuren365.nl heeft jarenlange ervaring met debiteurenbeheer. Ze heeft deze ervaring omgezet in een online en geautomatiseerd debiteurenmanagementsysteem dat simpel te koppelen is aan meer dan 850 boekhoud- en ordersystemen. Klantvriendelijk, snel en eenvoudig in gebruik zijn hier de sleutelwoorden. Zzp’ers, mkb’ers en bv’s besparen tijd en veel geld door hun debiteurenadministratie voor een deel of volledig uit te besteden aan Debiteuren365.nl.

Gelijkaardige publicaties