Oplossingen

Kredietinformatie

Alle oplossingen om risico’s in te schatten en groeikansen te detecteren. Op individuele basis of voor volledige klantenportefeuilles.

Als u met uw bedrijf wilt groeien, dan moet u voortdurend risico’s en kansen afwegen. Is het veilig om krediet te verlenen aan uw klanten of prospects? En als het vandaag veilig is, zal dat dan morgen ook nog zo zijn? Het is dan ook belangrijk dat u goed geïnformeerd bent, zodat u in het belang van uw onderneming de beste beslissingen kunt nemen. Gelukkig is er voldoende data beschikbaar waar u zich op kunt baseren.

man
Beter vroeg dan later en nog beter...

Probeer twee maanden gratis

De vraag is niet of u gebruik moet maken van bedrijfsinformatie, maar wel wanneer u dat systematisch zult doen. Nog niet vertrouwd met de mogelijkheden?

Meld u aan voor een proefabonnement

Kredietinformatie

De digitalisering geeft de wereld de kans om in een razend tempo verder te evolueren. Meer data, nieuwe bronnen, technologische vooruitgang. De combinatie zorgt in ons dagelijkse leven en in tal van sectoren al jaren voor baanbrekende nieuwe toepassingen. Ook de wereld van de bedrijfsinformatie staat niet stil en evolueert mee.

Bedrijfsinformatie wordt meer en meer een noodzaak voor alle ondernemers. De stelling ‘kennis is macht’ klinkt luider dan ooit. De vraag is niet of u gebruik moet maken van bedrijfsinformatie, maar wel wanneer u dat systematisch zult doen. Bedrijfsinformatie stelt ondernemers immers in staat om sneller en correcter te beslissen. De inzichten ondersteunen hen om vooruit te kijken, om zich te beschermen tegen wanbetalingen en fraude, om een duurzame groeistrategie uit te stippelen of om aan wettelijke verplichtingen te voldoen. En dat alles staat in rechtstreeks verband met de gezondheid en de toekomstperspectieven van de eigen onderneming.

 

Het is niet zwart-wit 

Bedrijfsinformatie wordt vaak vooral gebruikt om de financiële situatie van een zakenrelatie correct in te schatten. En toch is het veel ruimer dan de analyse van een jaarrekening en een kredietscore. Het klopt dat bedrijfsinformatie u helpt om betalingsrisico’s te beheersen. Maar het is geen zwart-witverhaal. Bedrijfsinformatie geeft u ook inzicht in het groeipotentieel van een volledige portefeuille of van een specifieke gesprekspartner.

De toepassingen zijn dan ook zeer uiteenlopend. Zowel voor bedrijven, overheden, alsook consumenten is bedrijfsinformatie nuttig.

Succesverhalen
Alle succesverhalen
 • YesQar

  “Als de informatie van Graydon al duurder zou zijn dan de concurrentie, dan win ik dat gemakkelijk terug als ik een negatief signaal niet zou ontvangen.”
  Guido Kersten
  Risk Manager, YesQar
  Lees meer
  YesQar & Graydon, een succesverhaal
 • Doorwerkgever

  "Voordat we de handen ineen slaan met een nieuwe opdrachtgever, raadplegen we eerst de kredietvlag van Graydon."
  Sjaak van Heukelum
  Directeur en Social Innovator, Doorwerkgever
  Lees meer
  Doorwerkgever & Graydon, een succesverhaal
 • Adecco

  “Op de kredietafdeling behandelen wij gemiddeld 1.000 klanten per persoon. Een deel daarvan automatiseren, is dus wel een must.”
  Jocelyne Vandecauter
  Creditmanager, Adecco
  Lees meer
  Adecco & Graydon, een succesverhaal
 • Drukkerij Bietlot

  “Graydon was de maatstaf en dat is het volgens ons nog steeds.”
  Lees meer
  Drukkerij Bietlot en Graydon, een succesverhaal
 • River Mounts

  "De informatie die ik van Graydon krijg, is up-to-date, gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk beschikbaar."
  Tracey Cooper
  Credit Manager, River Mounts
  Lees meer
  River Mounts & Graydon, een succesverhaal
Resources

Beslis op basis van data