Rapporten

Alle informatie om risico op wanbetaling en groeikansen correct in te schatten

In een kredietrapport vindt u altijd alle beschikbare bedrijfsgegevens, unieke scores en inzichten. Zo krijgt u snel een uitgebreid en genuanceerd beeld van de financiële toestand van uw klant of leverancier om de juiste zakelijke beslissing te nemen. Zowel op het gebied van risico als groeipotentieel.

signing
Kredietrapporten

Probeer twee maanden gratis

Neem de juiste beslissingen voor uw bedrijf dankzij een uitgebreid kredietrapport.

Meld u aan voor een proefabonnement

Rapporten

Graydon Credit Reports

Als u met uw bedrijf wilt groeien, dan moet u voortdurend risico’s en kansen afwegen. Het is dan ook belangrijk dat u goed geïnformeerd bent, zodat u in het belang van uw onderneming snel de beste zakelijke beslissingen kunt nemen.

Een kredietrapport bevat heel wat gegevens en financiële analyses van een bedrijf. Alle informatie samen (samenvatting, bedrijfsprofiel, ratings, financials, betaalgedrag, bedrijfsstructuur, uitzonderlijke kenmerken) geeft u een totaalbeeld van een bedrijf, vereniging of zelfstandig ondernemer.

Bedrijfsinformatie is uitermate geschikt om de financiële situatie en het groeipotentieel van een zakenrelatie correct in te kunnen schatten. Het is dan ook veel meer dan een simpele credit check.

Graydon Insights

Bedrijven die efficiënt willen werken en strategisch bezig zijn met hun toekomst, vertrouwen op bedrijfsinformatie, analyses en inzichten. Met Graydon Insights vindt u alles wat u nodig heeft in één online platform.

De basis voor Graydon Insights werd al in 2016 gelegd. Het bevat ondertussen - naast Graydon Credit Reports - oplossingen zoals Graydon Decision Model, Management Dashboard, International Business, Graydon Market Data, UBO & Compliance checks, List Management en Data Enrichment. Oplossingen die in samenwerking met onze klanten permanent verfijnd worden om de verwachtingen te overtreffen.

GraydonGo

Elk bedrijf moet gebruik kunnen maken van topkwaliteit bedrijfsinformatie om het risico op wanbetaling te kunnen inschatten.

Voor kleine gebruikers die eenmalig of slechts sporadisch een bedrijfsrapport nodig hebben, zijn de mogelijkheden op de markt echter uiterst beperkt. Of is het omdat kleinere bedrijven het bestaan en de meerwaarde niet kennen van een bedrijfsrapport? Zakendoen in vertrouwen klinkt mooi, maar u kunt beter op veilig spelen als u een financiële kater wilt vermijden. Kleinere bedrijven zijn nu éénmaal gevoeliger voor financiële tegenslagen.

Het is op dat segment van kleine gebruikers dat GraydonGo zich richt. Bij GraydonGo kunt u terecht voor éénmalige aanvragen of pakketten van 5 of 10 bedrijfsrapporten tegen voordelige tarieven. Zonder vervaldag, zonder automatische hernieuwing en zonder verdere verplichtingen.

Succesverhalen
Alle succesverhalen
 • Woningbouwcorporatie Mitros

  "Je kunt faillissementen niet vermijden, maar je kunt ze wel aan zien komen. Daarom monitoren we onze belangrijkste leveranciers."
  Ron Sierink
  Adviseur inkoop bij Mitros
  Lees meer
  Mitros
Resources

Beslis op basis van data