Graydon_solutions_credit_management

Proefabonnement

Wilt u grip op uw risico’s en meer weten over de Credit Management oplossingen van Graydon? Wij bieden u de mogelijkheid om 2 maanden vrijblijvend en kosteloos gebruik te maken van onze Credit Management oplossing op het Graydon Insights portaal.

Vul het contactformulier in en dan nemen wij contact met u op.

Lees hieronder meer informatie over wat u mag verwachten.

Wij helpen u graag verder

Het belang van Credit Management

Wanneer u zaken doet, wilt u er zeker van zijn dat uw klanten hun rekeningen betalen. Helaas krijgt elk bedrijf te maken met wanbetaling. Dit heeft een directe impact op uw cashflow en bedrijfsresultaat.

Met onze Credit Management oplossing checkt u snel hoe uw zakenrelaties er financieel voor staan, wat de kredietwaardigheid is en hoe groot de kans op wanbetaling is. Wij bieden ook monitoring zodat u geïnformeerd wordt op het moment dat een van uw debiteuren minder kredietwaardig wordt. Zo beperkt u risico's en voorkomt u ongewenste afschrijvingen.

icon-wheel-question-graydon

Leer hoe u kredietrapporten gebruikt om kredietwaardigheid te checken

Is het verstandig een bepaald bedrijf geld te lenen of een bepaalde klant op krediet te leveren? Onder welke voorwaarden? En welke klanten of klantgroepen bieden meer commercieel potentieel en zijn voor sales dus extra interessant? Een kredietrapport helpt u deze vragen te beantwoorden.

In een Graydon Credit Report ontvangt u:

  • Altijd alle beschikbare gegevens, relevant en betrouwbaar
  • Inzicht in de kredietwaardigheid van klanten en prospects
  • Actuele bedrijfsgegevens en inzicht in concernstructuren
  • Analyse van het betaalgedrag
  • Rapportcijfer over de liquiditeit van het bedrijf (schulden, omzet en andere financiële risico's)
  • Innovatieve scores (incl. Groeiverwachting en Kans op opheffing) en unieke inzichten
Search

Bekijk een voorbeeldrapport

Tip: klik op de tooltips in het rapport voor meer informatie.

Eenvoudig bedrijven opzoeken met Graydon Insights

Onze tool zoekt snel en eenvoudig bedrijven voor u op. U kunt verschillende zoektermen invullen in de zoekbalk, zo kunt u nog makkelijker een bedrijf vinden. Door de frisse lay-out ziet u in 1 oogopslag de belangrijkste informatie.

icon-wheel-question-graydon

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Graydon Insights

In deze FAQ behandelen wij meest voorkomende vragen rondom Graydon Insights. 

Waarom kiezen voor Graydon?

Wij geloven dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er zijn en de risico’s die ze lopen, ontstaat samenwerking, worden deals gesloten en groeien ideeën uit tot realiteit.

Wij geven inzicht in financiële kansen en risico’s, maar ook unieke inzichten over de impact van de corona-pandemie waarmee trefzeker beleid kan worden gevormd zonder dat er onnodig veel economische schade plaatsvindt.  Juist in deze tijd is het cruciaal om mogelijke risico’s in kaart te brengen en deze tevens te monitoren. 

  • Graydon levert al meer dan 130 jaar relevante bedrijfsinformatie om weloverwogen financiële en commerciële beslissingen te nemen.
  • Elk jaar verwerken wij meer dan 7,5 miljoen betalingservaringen van 4 miljoen debiteuren verspreid over alle sectoren. Dit maakt onze scores en inzichten uniek. 
  • Op internationaal vlak vallen we terug op een netwerk van 130 internationale databases in meer dan 160 landen en informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven.
  • We genieten het vertrouwen en werken we samen met overheden, de academische wereld en verschillende organisaties zoals NBBU, NVM, LexisNexis, BOVAG, Microsoft enzovoort.
Search

Wat onze klanten vertellen

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Neem dan gauw een kijkje op Klanten Vertellen.