Graydon Analytics DataLab by John Swaab

Welkom in het Graydon Datalab

Dr. Analytics neemt u mee in de wereld van data

Wordt u soms ook overweldigd door de hoeveelheid data die er tegenwoordig beschikbaar is? Data bieden zoveel mogelijkheden, als u deze data tenminste op de juiste manier weet in te zetten. Maar waar moet u beginnen?

U bent zeker niet de enige die graag wil weten hoe data nu effectief omgezet kan worden naar actiegerichte inzichten. Daarom hebben we het Graydon Datalab ontwikkeld. In een aantal korte video’s neemt Dr. Analytics u mee in de wondere wereld van data. Hij legt op een eenvoudige manier uit wat data allemaal voor uw bedrijf kan betekenen, welke analyses er zoal mogelijk zijn en hoe deze nou precies werken.

Kijkt u mee?

[VIDEO 1] Introductie

Wat kunt u precies met data, en welke mogelijkheden en kansen biedt het u? In de introductievideo legt Dr. Analytics uit hoe u data optimaal kunt benutten en hoe u dit kunt toepassen in uw bedrijfsvoering.

[VIDEO 2] Risicoanalyse

Hoe weet u of het verantwoord is om krediet te verstrekken aan een bedrijf? Het is niet vanzelfsprekend dat alle leveranciers of klanten hun verplichtingen na kunnen komen. Dr. Analytics legt uit hoe u met de Risicoanalyse inzicht krijgt in de risico’s en kansen van uw portefeuille.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief als u de volgende video's niet wil missen.

Inschrijven

Andere Videos