Onze missie & visie

Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er zijn en de risico’s die ze lopen, ontstaat samenwerking, worden deals gesloten en groeien ideeën uit tot realiteit.

Onze missie is om grote hoeveelheden data uit diverse bronnen om te zetten in informatie. Op basis van deze informatie genereren we waardevolle economische, financiële en commerciële inzichten die onze klanten in staat stellen om betere zakelijke beslissingen te nemen en uiteindelijk een competitief voordeel te behalen.

Graydon heeft als doel om een speelveld te creëren waarin organisaties floreren en economieën welvarend zijn. 

Meer over onze missie & visie

 

 

Al 130 jaar helpen we bedrijven groeien

Het is onze missie om bedrijven dankzij waardevolle bedrijfsinformatie te helpen groeien. Dat doen we al ruim 130 jaar. We zijn dus niet zomaar een bedrijf, maar een bedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1888. Vanaf dit eerste begin geloven we in de kracht van goed geïnformeerd zakendoen. Door bedrijven relevante informatie te bieden, kunnen zij betere zakelijke beslissingen nemen en zo hun concurrentiepositie verstevigen.

Benieuwd waar we nog meer voor staan en wat ons heeft gemaakt tot wie we zijn? Bekijk dan onze video.

 

Vacatures

Geïnteresseerd in een carrière bij Graydon? Ben jij ambitieus, enthousiast en heb je passie voor je vak?

Bekijk dan onze vacatures