Wanneer u zaken doet, wilt u er zeker van zijn dat uw klanten hun rekeningen betalen. Helaas krijgt elk bedrijf te maken met wanbetaling. Dit heeft een directe impact op uw cashflow en bedrijfsresultaat.

Met de Credit Management oplossing van Graydon checkt u snel hoe uw zakenrelaties er financieel voor staan, wat de kredietwaardigheid is en hoe groot de kans op wanbetaling is. Wij bieden tevens monitoring zodat u geïnformeerd wordt op het moment dat een van uw debiteuren minder kredietwaardig worden. Zo beperkt u risico's en voorkomt u ongewenste afschrijvingen. Daarnaast bieden onze kredietrapporten u ook kansen door toegang te geven tot voorspellende scores zoals de Kans op opheffing of de Groeiverwachting. 

Met Graydon Credit Reports heeft u grip op uw financiële risico’s, bouwt u aan financieel gezonde relaties en voorkomt u onnodige afschrijvingen. U krijgt naast financiële gegevens, NAW gegevens en de bedrijfsstructuur van uw (potentiële) zakenrelaties, ook inzicht in de toekomst met scores als de Kans op opheffing en de Groeiverwachting.

Eenvoudig bedrijven opzoeken

Daarnaast kunt u eenvoudig en snel bedrijven opzoeken met onze tool. U kunt verschillende zoektermen invullen in de zoekbalk, zo kunt u nog makkelijker een bedrijf vinden. Door de frisse lay-out ziet u ook in 1 oogopslag de belangrijkste informatie.

In een credit report ontvangt u:

  • Graydon rating
  • Inzicht in de kredietwaardigheid van uw klanten of prospects
  • Actuele bedrijfsgegevens en inzicht in concernstructuren
  • Analyse van het betaalgedrag
  • Rapportcijfer over de liquiditeit van het bedrijf (schulden, omzet en andere financiële ratio’s)

Bekijk een voorbeeldrapport

‘Kwaliteit hoog in het vaandel’

Graydon staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ‘Onze klanten moeten kunnen vertrouwen op de inzichten die wij bieden op heel kritische momenten’. 

Graydon geeft inzicht in financiële kansen en risico’s, maar ook unieke inzichten omtrent de impact van COVID-19 waarmee trefzeker beleid kan worden gevormd zonder dat er onnodig veel economische schade plaatsvindt.  Juist in deze tijd is het cruciaal om mogelijke risico’s in kaart te brengen en deze tevens te monitoren. Indien er sprake is van wijzigingen in de kredietwaardigheid van uw klanten of prospects bieden wij u de mogelijkheid om hier proactief over geïnformeerd te worden. Zo houdt u altijd grip op uw financiële risico’s

Proefabonnement?

Wilt u grip op uw risico’s en meer weten over de Credit Management oplossingen van Graydon? Wij bieden u de mogelijkheid om 2 maanden vrijblijvend en kosteloos gebruik te maken van onze Credit Management oplossing.

Vul het contactformulier in en dan nemen wij contact met u op.

Vraag een proefabonnement aan