KvK uittreksel

Bespaar flink op uw KvK uittreksel

Wilt u altijd beschikken over de laatste bedrijfsgegevens? Bij Graydon krijgt u flinke korting op recente uittreksels die al eerder door andere bedrijven zijn opgevraagd. Ook hebben wij een overeenkomst met de KvK, waardoor klanten van Graydon altijd de laagste prijs hebben. Maak direct gebruik van uw inkoopvoordeel.

Graydon vult KvK gegevens verder aan

Missen er cruciale gegevens in het KvK uittreksel? Dan vult Graydon deze gegevens automatisch aan. Zo heeft u altijd de meest complete en volledige data en voldoet u aan alle afvragingsregels.

Alles uit één portaal

Snel en efficiënt KvK uittreksels opvragen? U vraagt alle gegevens op via het Graydon klantenportaal, zodat u direct een volgende klantscreening kunt doen.

UBO check

Alle UBO’s met één druk op de knop

Moet u regelmatig nieuwe en bestaande relaties controleren? Met één druk op de knop heeft u met UBO Search alle uiteindelijk belanghebbenden inzichtelijk.

Automatische audit trail

Voor controles en bewijsvoering dient u al uw stappen op te slaan voor uw audit trail. Met Graydon UBO Search doet u dit uniform en automatisch in een beveiligd online archief.

Voldoen aan wetgeving

Compliance wetgeving kan erg complex zijn. Graydon houdt wetgeving nauwlettend in de gaten en past oplossingen aan op de meest recente wetswijzigingen.

Lees hoe u snel en efficiënt aan de Wwft kunt voldoen

Video: Hoe identificeert u een UBO?